Neler Yeni

Acer Nitro 5 AN515-58 Nasıldır?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Bunu mu yoksa 55k verip 4070 bir msi almak mı mantıklı?

Son düzenleme:

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.

Bunu mu yoksa 55k verip 4070 bir msi almak mı mantıklı?

Arkadaşıma acer al diyorum anlamıyor yardım edin.

msi mı acer mı dersen msi derim ama bütçe düşük olsun az ısınma sorun değil dersen acer.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Arkadaşın haklı kanka ben olsam ben de MSI ı alırdım

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendisi alacağı msinin hiç ama hiç ısınmayacağını söylüyor. 60k veriyor hiç ısınmayacakmış. Anlamadım bu çocuğu ben. Bütçesi 55-60k falan. Önerileriniz varsa atın.

Berkant29

80+
@Necrotic neden msi mesela, adam daha link atmadan msi diyorsun nereden biliyorsun belki de kronik isinma sorunlu bir model? Gozunuzu seveyim markaya degil modele gore hareket edin.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
@Necrotic neden msi mesela, adam daha link atmadan msi diyorsun nereden biliyorsun belki de kronik isinma sorunlu bir model? Gozunuzu seveyim markaya degil modele gore hareket edin.
Modele göre de hareket edersem marka farkı var. MSİ büyüktür ACER hocam. Yüksek bütçe MSİ alınca ACER'a göre her türlü daha kaliteli, performanslı ürün alırsın. Şu forumda 10 kişiden 9 u MSİ der aynı fiyatta sen bakmaktan bahsetmişsin. ACER kullanan biri olarak MSİ daha iyidir de diyebiliyorum. Marka fanboyu yada başka bir şeyi olsam, zaten herkese ACER al vs. vs. yapardım.

Berkant29

80+
Modele göre de hareket edersem marka farkı var. MSİ büyüktür ACER hocam. Yüksek bütçe MSİ alınca ACER'a göre her türlü daha kaliteli, performanslı ürün alırsın. Şu forumda 10 kişiden 9 u MSİ der aynı fiyatta sen bakmaktan bahsetmişsin. ACER kullanan biri olarak MSİ daha iyidir de diyebiliyorum. Marka fanboyu yada başka bir şeyi olsam, zaten herkese ACER al vs. vs. yapardım.
Tamamdir hocam, 45w rtx 4050'li tek fanli soba almaya devam o zaman. Aynen. Yüksek butce diyorsun da o fark etmez yine model konusur. Kac tane sorunlu asus rog strix gordum ben. Asusun en iyi serisidir rog strix.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda herkes msi der forumdakiler gore hareket etsen işin yaş benden söylemesi.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Tamamdir hocam, 45w rtx 4050'li tek fanli soba almaya devam o zaman. Aynen. Yüksek butce diyorsun da o fark etmez yine model konusur. Kac tane sorunlu asus rog strix gordum ben. Asusun en iyi serisidir rog strix.
Şu cümleyi kurmayı bile Abdullah abiye borçlusun sen. Nvidia denetim masasına bile hayatında bakmadığına yemin edebilirim. Troll olduğunu düşünmeye başladım. Bak gene yazıyorum idrak etmen için lütfen anla. Aynı fiyatta, yüksek bütçede, istatistiksel olarak, marka bazında, Msi > Acer. virgülleri ayrı olarak oku. Okuduktan sonra hala 55k bütçede 4070 bir msi modelinde 45W espirisi yapıcaksan, ben ciddiye almayı bırakıcam seni. Düşün araştır aklın yerine gelir belki. İyi forumlar sana.

Berkant29

80+
Şu cümleyi kurmayı bile Abdullah abiye borçlusun sen. Nvidia denetim masasına bile hayatında bakmadığına yemin edebilirim. Troll olduğunu düşünmeye başladım. Bak gene yazıyorum idrak etmen için lütfen anla. Aynı fiyatta, yüksek bütçede, istatistiksel olarak, marka bazında, Msi > Acer. virgülleri ayrı olarak oku. Okuduktan sonra hala 55k bütçede 4070 bir msi modelinde 45W espirisi yapıcaksan, ben ciddiye almayı bırakıcam seni. Düşün araştır aklın yerine gelir belki. İyi forumlar sana.
Aksam aksam guldurdun beni, hic kimsenin videosunu izledigim falan yok sana diyorum ki yuksek butcede de model konusur. Yuksek butcede msi>acer dersin bir sey demem, ben ilk yazina demistim bir onceki yorumda. O konuda haklisini yani, 100k butcelere ciksam ben de msi yapistiririm.

Laptoplardan youtubedaki videolari izleyerek yorum yapmaya devam et ama yanan kasalari oven insanlari dikkate alma. Senin yasinin 100 kati kadar da denetim masasina girmisimdir merak etme.

Watt degerlerini son videosunu izleyerek mi ogrendin kankam. Evet dogru, laptoplarda tdp degeri buyuk onem arz ediyor. Biz kac senedir bu sektorun icindeyiz rahat ol hic 45w övmedik, bilgi alabilirsin yani benden.

@Necrotic neyse hocam kalp kırmaya değmez bir teknoloji işi kusura bakma yanlış anladin ilk beni ben de ilerlettim. Değmez gece gece kendine iyi bak.

Son düzenleme:

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Aksam aksam guldurdun beni, hic kimsenin videosunu izledigim falan yok sana diyorum ki yuksek butcede de model konusur. Yuksek butcede msi>acer dersin bir sey demem, ben ilk yazina demistim bir onceki yorumda. O konuda haklisini yani, 100k butcelere ciksam ben de msi yapistiririm.

Laptoplardan youtubedaki videolari izleyerek yorum yapmaya devam et ama yanan kasalari oven insanlari dikkate alma. Senin yasinin 100 kati kadar da denetim masasina girmisimdir merak etme.

Watt degerlerini son videosunu izleyerek mi ogrendin kankam. Biz kac senedir bu sektorun icindeyiz rahat ol hic 45w övmedik, bilgi alabilirsin yani benden.
Gerçek manada idrak etme sorunların var senin. Toplu cevap vereyim de uğraştırma beni artık.
1) Ben yt dan video izleyerek ürün önermiyorum. Onu yapacak kadar vaktim veya zamanım yok. Kısa ve öz olarak yukarıda açıkladım ilk mesajımı alıntılıyorum. ''msi mı acer mı dersen msi derim ama bütçe düşük olsun az ısınma sorun değil dersen acer.'' Adam bunun yerine 55k verip msi mı alayım diye sormuş. Ona itafen böyle bir yazı kullandım. Bunu bile anlamıyorsan, önce türkçe öğren.
2) 2 Marka arasındaki farkı algılamak için 100k bütçeye çıkmana gerek yok, ben 2022 model acer kullanıyorum, Kasamın kaliteli de olmadığının farkındayım, bütçem yettiğince bir ürün seçtim, insanlara da önerilerimi verdikleri seçeneklere göre yapıyorum. Yanan kasaları öven insanlar beni ilgilendirmiyor, ben fanboy olarak övmedim bu konuda bunu da algılamıyorsan, 1. Maddeyi oku.
3) Sen bilgi alacağım son kişisin büyük ihtimal, dil seviyende yazı yazalım sana 1 kerede, Sektörün içindesin ama bu dil bu üslup ile yürümez hocam öneri işi.
Not: En son yazdığın bilgi için evet kalp kırmaya değmez ama saldırgan diline cevap vermeye çalıştım, nedensiz yere etiketlendiğim için sinirlendim sende mazur gör. Alıntılayarak yazdığım yerde ben bir sorun görmüyorum. Daha fazla birbirimize yazı yazarak gerilmeye gerek yok gece gece. İyi geceler, iyi forumlar dileyerek kapatmak istiyorum.

Berkant29

80+
@Necrotic tamamdır hocam sorun yok. Ben şunu soyleyeyim 55k olayini gormedim sizin yazinizi gorunce yazmistim ilk yorumu. Surekli idrak, anlama vs. diye laf atiyorsunuz da o laflar eskidi artik hocam. Siz direkt beni birine borclandirdiniz valla :D sizin kullandiginiz argumanlar direkt ofsayt ama siz bilirsiniz yine de.

Son düzenleme:

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
@Necrotic tamamdır hocam sorun yok. Ben şunu soyleyeyim 55k olayini gormedim sizin yazinizi gorunce yazmistim ilk yorumu. Surekli idrak, anlama vs. diye laf atiyorsunuz da o laflar eskidi artik hocam. Siz direkt beni birine borclandirdiniz valla :D sizin kullandiginiz argumanlar direkt ofsayt ama siz bilirsiniz yine de.
ilk yazıyı görmediniz için yazdığınızı düşünmüştüm. Mecbur o şekilde anlatmam gerekiyor diye düşündüm son çare olarak :D argümanlarım ofsayt değil. Güzel üslupta, güzel üslup kullanırım. Yoksa sizinle kişisel bir derdim yok.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Kolay MSI tabii ki anakart kalitesi kasa kalitesi olsun MSI pulse güzel olur pulse serisi daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom