Neler Yeni

Acer nitro 5 an515-58 pili hızlı bitiyor

Dobican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dobican
Laptop bu . Güç tasarrufu açık . En fazla işlemci kullanımı %50. Windowsun enerji tasarrufu ayarı açık . 60hz . Klavye ışığı kapalı . Fare ya da klavye takılı değil . Aygıt yöneticisinden rtx 4060 ı devre dışı bıraktım . Buna rağmen pili en fazla 2.30 saat gidiyor . Sürekli pi ne kadar kalmış diye bakıyorum her baltığımda %1 azalmış oluyor . Forumlarda en kötü 4 saat gitmesi lazım diyorlar . Zaten intel UHD graphics i en fazla %2 falan kullanıyor . İşlemciyi de en fazla %8-10 arası kullanıyor . Bunların fazla güç harcaması imkansız . Fanların da zaten soğutucak birşeyi yok onlar da yavaş çalışıyor . Neden bu kadar az gidiyor laptopun şarjı ? Batarya kapasitesi de bir haftada 57.488 den 56.718 e düştü.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Laptop bu . Güç tasarrufu açık . En fazla işlemci kullanımı %50. Windowsun enerji tasarrufu ayarı açık . 60hz . Klavye ışığı kapalı . Fare ya da klavye takılı değil . Aygıt yöneticisinden rtx 4060 ı devre dışı bıraktım . Buna rağmen pili en fazla 2.30 saat gidiyor . Sürekli pi ne kadar kalmış diye bakıyorum her baltığımda %1 azalmış oluyor . Forumlarda en kötü 4 saat gitmesi lazım diyorlar . Zaten intel UHD graphics i en fazla %2 falan kullanıyor . İşlemciyi de en fazla %8-10 arası kullanıyor . Bunların fazla güç harcaması imkansız . Fanların da zaten soğutucak birşeyi yok onlar da yavaş çalışıyor . Neden bu kadar az gidiyor laptopun şarjı ? Batarya kapasitesi de bir haftada 57.488 den 56.718 e düştü.

En kotu 4 saat mi ? Dostum 4 saat gibi bir sayi gorursen sukret.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf coni
En kotu 4 saat mi ? Dostum 4 saat gibi bir sayi gorursen sukret.
Aynı batarya kapasitesine sahip asus kullanan arkadaşın şarjı 6 saat gidiyor . Benim laptopumda bu kadar şarj yiyen bileşen tam olarak nedir ? intel ekran kartını %1-2 , işlemciyi %8 falan kullanıyor . Ekran 60hz de .
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal. Fiş takılı oynamaya alış
Oyun oynamıyorken 2 saat gidiyor zaten

oyun oynuyorken fişte hep

bu da benim hesabım yanlış yerden yazmışım pardon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,296