Neler Yeni

Acer Nitro 5 AN515 denginde laptop önerir misiniz?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Metehan Akyalı
Bütçe
17000
Merhaba arkadaşlar. 6 Haziran'da Acer Nitro 5 AN515 laptop satın almıştım. Aldığım günden beri serviste bu laptop. Daha hiç kullanamadım ve 4 ay 7 gün oldu alalı.
Berbat ötesi bir servis ağına ve iade, değişim, bir üst model değişim vs. hiç bir şey yapmayan bir firma.
Her neyse şimdi THH'ye başvuracağım, ardından beni bu süreçte uğrattıkları zararlar için dava açacağım.
Şimdi ben bu laptopu 15.300 küsür TL'ye satın aldım. Şuanda dengi laptoplar ne var ne yok bilmiyorum.
Bana aynı özelliklerde 4-5 farklı markadan laptop önerirseniz sevinirim.

İşlemci: Intel Core i7 10750H ____________ İstediğim: 11800H olabilir.
E.kartı: 6 GB GeForce RTX 3060 __________ İstediğim: Aynı 3060 olabilir.
RAM: 32 GB ______________________________ İstediğim: 16 GB olsa min. yeterli.
SSD: 1 TB m2 _____________________________ İstediğim: Farketmez, elimde 1TB nVME Samsung var onu takacağım.
Ekran: 15,6" FHD 144hz IPS ______________ İstediğim: 17.3" olması

Tam olarak aynı özellikler olması önemli. Hem dava açarken kullanacağım, hem de almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Flamesa

80+ Silver
Direkt para iadesi istemeniz daha iyi olur. 10750H bu bütçelerin işlemcisi değil ve fazla ısınan bir işlemci.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Metehan Akyalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt para iadesi istemeniz daha iyi olur. 10750H bu bütçelerin işlemcisi değil ve fazla ısınan bir işlemci.
Yapmıyorlar hocam hiç bir şey. 4 aydır iade istedim, değişim istedim her şeyi istedim. Yapmıyorlar.
İşlemci bir tık üstü de olabilir farketmez. En fazla çıkabileceğim 20.000 TL.
Monster almayı düşünüyorum açıkcası, sorunlu olmayan serilerinden ama bilemiyorum.
Alternatifleri de görmek istiyorum.

Flamesa

80+ Silver
Yapmıyorlar hocam hiç bir şey. 4 aydır iade istedim, değişim istedim her şeyi istedim. Yapmıyorlar.
İşlemci bir tık üstü de olabilir farketmez. En fazla çıkabileceğim 20.000 TL.
Monster almayı düşünüyorum açıkcası, sorunlu olmayan serilerinden ama bilemiyorum.
Alternatifleri de görmek istiyorum.
Anlamadığım bir konu var, 10750h 3060 dengi bir laptopla değişim yapacağım dediniz 20000 bütçe nasıl oluyor? Ve cihaz değişimi yanlızca o satıcıdaki ürünler için geçerli değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve THH'ye başvurduğunuzda orada ücret iadesini seçemiyormusunuz?

Son düzenleme:

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Metehan Akyalı
Anlamadığım bir konu var, 10750h 3060 dengi bir laptopla değişim yapacağım dediniz 20000 bütçe nasıl oluyor? Ve cihaz değişimi yanlızca o satıcıdaki ürünler için geçerli değil mi?

Ve THH'ye başvurduğunuzda orada ücret iadesini seçemiyormusunuz?
Yok hocam değişim yapmayacağım. Yapmıyorlar zaten 4 ay geçti. THH'ye başvurup paramı alacağım lehime sonuçlanırsa. Fakat şuan bunun dengindeki cihazlar daha da pahalılanmıştır diye düşünüyorum. Ayrıca bu laptopla 4 aydır işlerim aksadı, THH'den sonra zarar için dava açacağım.

Eğer ki fiyatlar artmamışsa dengindeki laptoplarda THH'den sonra dava açmayacağım, alacağım parayla üstüne koyarak daha bilindik kaliteli, servisi iyi olan bir laptop alacağım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar. 6 Haziran'da Acer Nitro 5 AN515 laptop satın almıştım. Aldığım günden beri serviste bu laptop. Daha hiç kullanamadım ve 4 ay 7 gün oldu alalı.
Berbat ötesi bir servis ağına ve iade, değişim, bir üst model değişim vs. hiç bir şey yapmayan bir firma.
Her neyse şimdi THH'ye başvuracağım, ardından beni bu süreçte uğrattıkları zararlar için dava açacağım.
Şimdi ben bu laptopu 15.300 küsür TL'ye satın aldım. Şuanda dengi laptoplar ne var ne yok bilmiyorum.
Bana aynı özelliklerde 4-5 farklı markadan laptop önerirseniz sevinirim.

İşlemci: Intel Core i7 10750H
E.kartı: 6 GB GeForce RTX 3060
RAM: 32 GB
SSD: 1 TB m2
Ekran: 15,6" FHD 144hz IPS

Tam olarak aynı özellikler olması önemli. Hem dava açarken kullanacağım, hem de almayı düşünüyorum.
Benim gibi bir mağdur daha
Onca zaman çalıştım aldım ve resmen soğudum aldığım üründen. 2 ay serviste kaldı hiç bir şey yapılmadı . Format stres testi yolla gitsin millet mağdur veya değil gram umurlarında değil .

Flamesa

80+ Silver
Yok hocam değişim yapmayacağım. Yapmıyorlar zaten 4 ay geçti. THH'ye başvurup paramı alacağım lehime sonuçlanırsa. Fakat şuan bunun dengindeki cihazlar daha da pahalılanmıştır diye düşünüyorum. Ayrıca bu laptopla 4 aydır işlerim aksadı, THH'den sonra zarar için dava açacağım.

Eğer ki fiyatlar artmamışsa dengindeki laptoplarda THH'den sonra dava açmayacağım, alacağım parayla üstüne koyarak daha bilindik kaliteli, servisi iyi olan bir laptop alacağım.
Daha iyisini alırsınız hocam dava açmanıza gerek yok.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Metehan Akyalı
Benim gibi bir mağdur daha
Onca zaman çalıştım aldım ve resmen soğudum aldığım üründen. 2 ay serviste kaldı hiç bir şey yapılmadı . Format stres testi yolla gitsin millet mağdur veya değil gram umurlarında değil .
Aynen öyle ve THH'ye gittim biz buna bakmıyoruz dediler meblağdan dolayı, Asli Hukuk Dairesine gittim önce arabulucu atanacakmış firma ile benim aramda anlaşamazsak öyle dava açma hakkım doğuyormuş falan filan. Uğraştıracaklarda uğraştıracaklar.

Siz çözebildiniz mi?

Daha iyisini alırsınız hocam dava açmanıza gerek yok.
Nasıl alcam hocam. Varsa bir link atarsanız inceleyeyim.

Açıkcası şu yaşadığımdan sonra Monster almayı düşünüyorum, çözüm bulamazlarsa en azından iade alıyorlar, süreç bu kadar uzamıyor. Tulpar'larda sorunlu olmayan modellerde var bildiğim kadarıyla ama bilmiyorum ya kafam çok karışık. Laptoplardan soğudum ama mecburum. 😂

Flamesa

80+ Silver
Aynen öyle ve THH'ye gittim biz buna bakmıyoruz dediler meblağdan dolayı, Asli Hukuk Dairesine gittim önce arabulucu atanacakmış firma ile benim aramda anlaşamazsak öyle dava açma hakkım doğuyormuş falan filan. Uğraştıracaklarda uğraştıracaklar.

Siz çözebildiniz mi?

Nasıl alcam hocam. Varsa bir link atarsanız inceleyeyim.

Açıkcası şu yaşadığımdan sonra Monster almayı düşünüyorum, çözüm bulamazlarsa en azından iade alıyorlar, süreç bu kadar uzamıyor. Tulpar'larda sorunlu olmayan modellerde var bildiğim kadarıyla ama bilmiyorum ya kafam çok karışık. Laptoplardan soğudum ama mecburum. 😂
v25.1 alabilirsiniz nitrodan çok daha iyidir. Tek sıkıntısı stok beklemeniz gerekebilir.

Alternatif olarak Legion 5 Pro bakabilirsiniz şuan stok kalmadı fakat önümüzdeki aylarda gelebilir.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Metehan Akyalı
v25.1 alabilirsiniz nitrodan çok daha iyidir. Tek sıkıntısı stok beklemeniz gerekebilir.

Alternatif olarak Legion 5 Pro bakabilirsiniz şuan stok kalmadı fakat önümüzdeki aylarda gelebilir.
Hocam merhabalar tekrar, yeniden konu açmayayım dedim, şükür sonunda çözdüm olayı, para iademi alacağım kısmetse bu hafta içerisinde.

Tulpar T7 V24.1 17,3" Gaming Laptop - https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v24-1/

Bu üstteki modeli önerir misiniz? Yeni laptop bunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed
Kardeşim isteğin özellikleri google da arat alışverişe tıkla indirimli günler geldi 11 kasıma kadar al.
O tulpar modelinde m2 ssd var ama m2 olmayanını 1 hafta önce 13 bine aldım. 20 bine 3060 yada 32gb ram li modellere bak. Gitti gidiyor ve hepsi buradada indirimde şuan. Tulpar değilde abra A7 lere bak bence

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Metehan Akyalı
Kardeşim isteğin özellikleri google da arat alışverişe tıkla indirimli günler geldi 11 kasıma kadar al.
O tulpar modelinde m2 ssd var ama m2 olmayanını 1 hafta önce 13 bine aldım. 20 bine 3060 yada 32gb ram li modellere bak. Gitti gidiyor ve hepsi buradada indirimde şuan. Tulpar değilde abra A7 lere bak bence
Önerebileceğiniz bir şeyler var mı? 16 gb Ram, 3060, 17,3" ekran istiyorum, bu kadarı yeterli benim için.

Abra daha mı iyi?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,414
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR