Squirtle48
80+ Silver
Dahası
- Bütçe
- 17000
Merhaba arkadaşlar. 6 Haziran'da Acer Nitro 5 AN515 laptop satın almıştım. Aldığım günden beri serviste bu laptop. Daha hiç kullanamadım ve 4 ay 7 gün oldu alalı.
Berbat ötesi bir servis ağına ve iade, değişim, bir üst model değişim vs. hiç bir şey yapmayan bir firma.
Her neyse şimdi THH'ye başvuracağım, ardından beni bu süreçte uğrattıkları zararlar için dava açacağım.
Şimdi ben bu laptopu 15.300 küsür TL'ye satın aldım. Şuanda dengi laptoplar ne var ne yok bilmiyorum.
Bana aynı özelliklerde 4-5 farklı markadan laptop önerirseniz sevinirim.
İşlemci: Intel Core i7 10750H ____________ İstediğim: 11800H olabilir.
E.kartı: 6 GB GeForce RTX 3060 __________ İstediğim: Aynı 3060 olabilir.
RAM: 32 GB ______________________________ İstediğim: 16 GB olsa min. yeterli.
SSD: 1 TB m2 _____________________________ İstediğim: Farketmez, elimde 1TB nVME Samsung var onu takacağım.
Ekran: 15,6" FHD 144hz IPS ______________ İstediğim: 17.3" olması
Tam olarak aynı özellikler olması önemli. Hem dava açarken kullanacağım, hem de almayı düşünüyorum.
Berbat ötesi bir servis ağına ve iade, değişim, bir üst model değişim vs. hiç bir şey yapmayan bir firma.
Her neyse şimdi THH'ye başvuracağım, ardından beni bu süreçte uğrattıkları zararlar için dava açacağım.
Şimdi ben bu laptopu 15.300 küsür TL'ye satın aldım. Şuanda dengi laptoplar ne var ne yok bilmiyorum.
Bana aynı özelliklerde 4-5 farklı markadan laptop önerirseniz sevinirim.
İşlemci: Intel Core i7 10750H ____________ İstediğim: 11800H olabilir.
E.kartı: 6 GB GeForce RTX 3060 __________ İstediğim: Aynı 3060 olabilir.
RAM: 32 GB ______________________________ İstediğim: 16 GB olsa min. yeterli.
SSD: 1 TB m2 _____________________________ İstediğim: Farketmez, elimde 1TB nVME Samsung var onu takacağım.
Ekran: 15,6" FHD 144hz IPS ______________ İstediğim: 17.3" olması
Son düzenleme: