hiç yaşamadım yenimi aldınızEkranı açıp kaparken gıcırtı sesi geliyor bu normal dimi
hiç yaşamadım yenimi aldınız
normal değil menteşe sorunu ürün için değişim talep edinEkranı açıp kaparken gıcırtı sesi geliyor bu normal dimi
Plastik esnediği için olamaz mı acabanormal değil menteşe sorunu ürün için değişim talep edin
Ne bileyim hocam valla Abdullah hoca genelde plastik kasalara gicirdiyor dediği için pek ustelemedim de yinede sorayım dedim iyiki sormusumLaptopların %80'inde menteşe sorunu illaki oluyor,ürün değişimi yaparlar mı ve ya garantiye girer mi bilemiyorum ama eğerki bir tamirciye götüreceksen her şeyinin çalıştığına dair bir video çek ekran klavye vs.
Çünkü ben laptobumu menteşe sorunu için götürdüm aldığımda ekranıda gitmişti Adam bahaneler uydurup uydurup durdu şimdi küfürde etmek istemiyorum. Velhasılkelam kardeşim korkmana gerek yok menteşe sorunudur onu düzeltiyolar basit bir işlem ama dediklerimi unutma kafanada çok takma en kısa zamanda götür baktır ekranı kastırır vs daha da büyümesin iş
acer pişmanlıktır dostum ( iade düşün bence direktEkranı açıp kaparken gıcırtı sesi geliyor bu normal dimi
bir kesim acer al diyor bir kesim alma diyor bende ne yapacağımı şaşırdımacer pişmanlıktır dostum ( iade düşün bence direkt
laptop da msi asus hp lenovo öneririm ama acer asla ne kullandıkları belli değil çoğu da dandik ben öyle tecrübe ettim bir zamanlar da çok eleştiririldi zaten o markabir kesim acer al diyor bir kesim alma diyor bende ne yapacağımı şaşırdım