Neler Yeni

Acer nitro 5 gıcırtı

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
Ekranı açıp kaparken gıcırtı sesi geliyor bu normal dimi

Can...

80+ Platinum

Awsed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Zeynel Çalık
Açılıp kapanırken zorlanıyor mu peki

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal değil menteşe sorunu ürün için değişim talep edin
Plastik esnediği için olamaz mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın sağ tarafına bastırınca çıkıyor ses

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
Laptopların %80'inde menteşe sorunu illaki oluyor,ürün değişimi yaparlar mı ve ya garantiye girer mi bilemiyorum ama eğerki bir tamirciye götüreceksen her şeyinin çalıştığına dair bir video çek ekran klavye vs.

Çünkü ben laptobumu menteşe sorunu için götürdüm aldığımda ekranıda gitmişti :D Adam bahaneler uydurup uydurup durdu şimdi küfürde etmek istemiyorum. Velhasılkelam kardeşim korkmana gerek yok menteşe sorunudur onu düzeltiyolar basit bir işlem ama dediklerimi unutma kafanada çok takma en kısa zamanda götür baktır ekranı kastırır vs daha da büyümesin iş

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopların %80'inde menteşe sorunu illaki oluyor,ürün değişimi yaparlar mı ve ya garantiye girer mi bilemiyorum ama eğerki bir tamirciye götüreceksen her şeyinin çalıştığına dair bir video çek ekran klavye vs.

Çünkü ben laptobumu menteşe sorunu için götürdüm aldığımda ekranıda gitmişti :D Adam bahaneler uydurup uydurup durdu şimdi küfürde etmek istemiyorum. Velhasılkelam kardeşim korkmana gerek yok menteşe sorunudur onu düzeltiyolar basit bir işlem ama dediklerimi unutma kafanada çok takma en kısa zamanda götür baktır ekranı kastırır vs daha da büyümesin iş
Ne bileyim hocam valla Abdullah hoca genelde plastik kasalara gicirdiyor dediği için pek ustelemedim de yinede sorayım dedim iyiki sormusum

Sadece ekran kapatıp açınca değil kasanın sağ tarafına hafif bastırınca da gicirdiyor ondan kasadan mi acaba diye dusundum

Sizce kasa mi menteşe mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ali deniz aktok
😂 bir kesim acer al diyor bir kesim alma diyor bende ne yapacağımı şaşırdım
laptop da msi asus hp lenovo öneririm ama acer asla ne kullandıkları belli değil çoğu da dandik ben öyle tecrübe ettim bir zamanlar da çok eleştiririldi zaten o marka

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah

Şöyle göstereyim sorunu

emrctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan ÇITIR
acer bilgisayarın varsa kafana takacağın son şey menteşe sorunu olsun kanka gıcıtı da olur tıkırtı da olur dert etme o kadar normal şeyler

Top Bottom