Acer nitro 5 gıcırtı

1Youti

80+
Reaksiyon skoru
93
Ekranı açıp kaparken gıcırtı sesi geliyor bu normal dimi

Açılıp kapanırken zorlanıyor mu peki

normal değil menteşe sorunu ürün için değişim talep edin
Plastik esnediği için olamaz mı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın sağ tarafına bastırınca çıkıyor ses

Laptopların %80'inde menteşe sorunu illaki oluyor,ürün değişimi yaparlar mı ve ya garantiye girer mi bilemiyorum ama eğerki bir tamirciye götüreceksen her şeyinin çalıştığına dair bir video çek ekran klavye vs.

Çünkü ben laptobumu menteşe sorunu için götürdüm aldığımda ekranıda gitmişti :D Adam bahaneler uydurup uydurup durdu şimdi küfürde etmek istemiyorum. Velhasılkelam kardeşim korkmana gerek yok menteşe sorunudur onu düzeltiyolar basit bir işlem ama dediklerimi unutma kafanada çok takma en kısa zamanda götür baktır ekranı kastırır vs daha da büyümesin iş

Laptopların %80'inde menteşe sorunu illaki oluyor,ürün değişimi yaparlar mı ve ya garantiye girer mi bilemiyorum ama eğerki bir tamirciye götüreceksen her şeyinin çalıştığına dair bir video çek ekran klavye vs.

Çünkü ben laptobumu menteşe sorunu için götürdüm aldığımda ekranıda gitmişti :D Adam bahaneler uydurup uydurup durdu şimdi küfürde etmek istemiyorum. Velhasılkelam kardeşim korkmana gerek yok menteşe sorunudur onu düzeltiyolar basit bir işlem ama dediklerimi unutma kafanada çok takma en kısa zamanda götür baktır ekranı kastırır vs daha da büyümesin iş
Ne bileyim hocam valla Abdullah hoca genelde plastik kasalara gicirdiyor dediği için pek ustelemedim de yinede sorayım dedim iyiki sormusum

Sadece ekran kapatıp açınca değil kasanın sağ tarafına hafif bastırınca da gicirdiyor ondan kasadan mi acaba diye dusundum

Sizce kasa mi menteşe mi

acer bilgisayarın varsa kafana takacağın son şey menteşe sorunu olsun kanka gıcıtı da olur tıkırtı da olur dert etme o kadar normal şeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,015
Üyeler
197,109
Son üye
gcoskun
Geri