Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX 4050 21.999 TL

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Çok iyi olur. Teşekkürler.
Ek olarak ram eklemek için nasıl bir yol izlememiz gerekir ?
Hocam ram olayi basit. Internetten 8gb ram aliyorsun bu pcnin koduna gore. Alirsan onun icin rami bulursun arastirarak. Pcyi aciyosun arkadan. Zaten vidalarda garanti etiketi falan yok. Sonra icinde ramlerin oldugu bi yer var ustu kapali sac. Onun vidasini da sokup rami takiyorsun olay bu

Evanescence

80+ Bronze
black myth wukong yüklü sadece o yüzden bu oyuna ait sıcaklık verilerini ekledim. sıcaklıkların düşük olduğu ekran görüntüsü oyuna girdikten 2 dk sonra falan diğeri 10 dk sonra. bir de frame gen açıp 5 dk bekledim onun da ekran görüntüsünü ekledim. ( maymuna çok takılmayın ekran görüntüsü alınca zıplıyor)
sıcaklıklar çok çok iyi hocam. işlemcide herhangi limit sınırıda yok belli. bu oyunda ağır bir oyun zaten. ekran kartı sıcaklığıda süper valla.

japontess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fatih
black myth wukong yüklü sadece o yüzden bu oyuna ait sıcaklık verilerini ekledim. sıcaklıkların düşük olduğu ekran görüntüsü oyuna girdikten 2 dk sonra falan diğeri 10 dk sonra. bir de frame gen açıp 5 dk bekledim onun da ekran görüntüsünü ekledim. ( maymuna çok takılmayın ekran görüntüsü alınca zıplıyor)
Kral, senin macunla 67'e 76 derece ya. Geldiği gibi kullansak 75-80 mi olur yoksa 80 85 falan mı? Lenovo loq istiyordum hem soğutma hem %100 srgb olduğu için ama lenovoya 25k verilir mi bilemedim.

Alınır mı ? üniversite için sorunsuz ve sıcaklık dereceleri iyi bir laptop arıyorum. AAA seviyeli oyunları çok oynamıyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
Alınır mı ? üniversite için sorunsuz ve sıcaklık dereceleri iyi bir laptop arıyorum. AAA seviyeli oyunları çok oynamıyorum.
Alınır. Bu fiyat bu laptop için on numara. İleride de 8gb ram eklersin uzun yıllar kullanırsın.

Alınır. Bu fiyat bu laptop için on numara. İleride de 8gb ram eklersin uzun yıllar kullanırsın.
bütçem daha artar hocam 26kya kadar verebilirim de piyasadaki laptopların çoğu sorunlu LOQ alacaktım da anakartla ilgili sorun varmış hatta konusu vardı. o yüzden vazgeçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçem daha artar hocam 26kya kadar verebilirim de piyasadaki laptopların çoğu sorunlu LOQ alacaktım da anakartla ilgili sorun varmış hatta konusu vardı. o yüzden vazgeçtim.
Asus tuf a15 alacaktım onun da ısı sorunu varmış sanırıım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,221
Üyeler
168,099
Son üye
akronn