lenovoya göre daha çok ısınan bir model ama hangi lenovo ona göre de değişirAcer nitro 5 almayı düşünüyorum daha önce acer marka laptop kullanmadım lenovo kullanıyodum acer cok ısınıyormu diğerlerine göre alınır mı? nasıl bir markadır ?
İdeapad gaming 3 rtx 3050 ryzen 5 6600h veya acer nitro 5 rtx 4050 i5 12450h almayı düşünüyorum acer az ısınıyorsa onu almayı düşünüyorumlenovoya göre daha çok ısınan bir model ama hangi lenovo ona göre de değişir
ideapad gaming 3 tercih edin derdim ama 4050 daha iyi bütçeniz kaçİdeapad gaming 3 rtx 3050 ryzen 5 6600h veya acer nitro 5 rtx 4050 i5 12450h almayı düşünüyorum acer az ısınıyorsa onu almayı düşünüyorum
ideapad gaming 3 tercih edin derdim ama 4050 daha iyi bütçeniz kaç
Bilgisayar güzelde klavyeyi görünce ne yalan söyleyeyim kusasım geldi
İndirimde idi az önce klavyeye bakmak için açtım indirimi geçmiş 26.2k mıydı neydiBilgisayar güzelde klavyeyi görünce ne yalan söyleyeyim kusasım geldi
Hocam benim masaüstün deki işlemcide Amd ona voltaj ayarı yaptım 15 20 derece fark etti rahatladı laptopta yapabilirmiyiz benim alcağım modelde Acer nitro 3070 Ti olan kasası tek sorun sıcaklıkDostum Ben Şuanda Acer Nitro 5 kullanıyorum ısınma konusunda evet ısınma yapıyo ama öyle rahatsız edecek derecede değil zaten çoklu fanla güçlendirilmiş bi notebook ve bi çok oyundada asla seni üzmez severek kullanıyorum tavsiye ederim