Neler Yeni

Acer nitro 5 mavi ekran

mert1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert
Selamlar, acer nitro 5 aldım sıfır aldım. Alalı yaklaşık 3 ay olmuştur. Aldığım günden beridir ara ara mavi ekran veriyor. Freedos almıştım bilgisayarcı win 10 pro yüklemiş. Benim tahminim bi forma atıp home yükletsem sorunum çözülebilir (tahminim sadece). Oyunlarda falan hiç sıkıntısı yok derdim ama dün witcher 3 oynarken oyun dondu ve öyle kaldı. Aldığım günden beridir ilk defa oldu. Hadi onu geçelim asıl sorunum o değil asıl sorunum mavi ekan vermesi ve de microsoft store'dan netflix indirdim çok fazla sorun yaşıyorum netflix uygulamasında. Donup kalıyor pc yi zorla kapatmak zorunda kalıyorum. 2 3 defa üst üste oldu böyle ve sonunda mavi ekran verdi. Ben sıfır aldım bu pcyi yani böyle olması hiç hoşuma gitmiyor. Ne yapmam gerek sizce? Nolur yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim. Cevaplarınızı bekliyorum..

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Minidump dosyalarını paylaş.

mert1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minidump dosyası paylaşmayı bilmiyorum ama eğer beklerseniz youtube dan bakarak yaparım. Bir videosu vardı onun hatırlıyorum. Beklemenizi rica edeceğim..

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Minidump dosyası paylaşmayı bilmiyorum ama eğer beklerseniz youtube dan bakarak yaparım. Bir videosu vardı onun hatırlıyorum. Beklemenizi rica edeceğim..
Forumda aratırsan rehberi var.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Sıcaklıktan dolayı olacağını sanmıyorum çünkü Acer Nitro soğutma konusunda çok başarılı bir seri.

1-Temiz W10 Home Single Language kurun.
2- Ekran kartınızın sürücülerini ilgili siteden indirin.
3- Laptopunuzun tam modelini girip yanına BIOS yazıp aratın ve ilk çıkan Acer*in resmi sitesinden cihazın BIOS'unu en yüksek sürüme yükseltin.

Eğer hala devam ediyorsa teknik servisi arayıp değişim yada para iadesi isteyin.

Selamlar, acer nitro 5 aldım sıfır aldım. Alalı yaklaşık 3 ay olmuştur. Aldığım günden beridir ara ara mavi ekran veriyor. Freedos almıştım bilgisayarcı win 10 pro yüklemiş. Benim tahminim bi forma atıp home yükletsem sorunum çözülebilir (tahminim sadece). Oyunlarda falan hiç sıkıntısı yok derdim ama dün witcher 3 oynarken oyun dondu ve öyle kaldı. Aldığım günden beridir ilk defa oldu. Hadi onu geçelim asıl sorunum o değil asıl sorunum mavi ekan vermesi ve de microsoft store'dan netflix indirdim çok fazla sorun yaşıyorum netflix uygulamasında. Donup kalıyor pc yi zorla kapatmak zorunda kalıyorum. 2 3 defa üst üste oldu böyle ve sonunda mavi ekran verdi. Ben sıfır aldım bu pcyi yani böyle olması hiç hoşuma gitmiyor. Ne yapmam gerek sizce? Nolur yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim. Cevaplarınızı bekliyorum..
Gerçekten kötü bir durum. Sana tavsiyem direk garantiye gönder. Garantisi var iken birşeyler yaparlar. Durumunu anlatan güzel de bir yazı yaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklıktan dolayı olacağını sanmıyorum çünkü Acer Nitro soğutma konusunda çok başarılı bir seri.

3- Laptopunuzun tam modelini girip yanına BIOS yazıp aratın ve ilk çıkan Acer*in resmi sitesinden cihazın BIOS'unu en yüksek sürüme yükseltin.

Eğer hala devam ediyorsa teknik servisi arayıp değişim yada para iadesi isteyin.
Barış hocam monster alınır mı birde bu soruya cevap verin lütfen

TamerKs

80+ Silver
Windows orjinal olmadığı için olabilir. Bendede aynı sorun vardı ama orjinal Windows yükleyince düzeldi. (300 tl ye key alabilirsin)

mert1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eğer hala devam ediyorsa teknik servisi arayıp değişim yada para iadesi is

Birazdan minidump dosyalarımı da paylaşacağım. Teşekkür ederim.. bu arada sıcaklık sorunum yok zaten max 81 derece cpu, gpu zaten daha az
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam böyle bi sorun oluyor. sanırım beceremedim. minidump dosyalarını bi klasöre attım masaüstünde ama sonrasını yapamadım. dosyaları seçip arşive ekle diyorum sonra onayı veriyorum ve böyle oluyor
bandicam 2021-03-02 21-36-37-650.jpg

Son düzenleme:

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler