İmzamdaki modeli kullanıyorum
İşlemci , ekran kartı aynı değil zaten ama kasa adına konuşayım ben beğenmiyorum.
Soğutma olarak 95 derecelerde çalışıyor tabi işlemci 14nm onu göz önünde bulundurursak normal diyenler var. Klavye tarafı ısınınca ortada ufak bir ısı , menteşe ile klavye arasında kalan boşlukta baya bir ısı oluyor.
Touchpadin sağ ve sol tarafı çok fazla parmak izi oluyor. Çok iz tutuyor ben bez koyarak çözdüm.
Arkadaşımda lenovo ideapad var tam model bilmiyorum ama donanım olarak benimkiyle aynı özelliklere sahip. Ve onun garanti olayları daha sağlam mesela kapak açıp ram ssd ekleyebiliyorsun vs. Ama bunda yapamıyorsun. Servis olarak berbat olduklarına adım gibi eminim. Aynı sorundan 3 kere yolladım hiç bir soruna varamadım.
Isınıyor diye yolladım ve her seferinde format atıp güç tasarrufu modunda stres testi yapıp geri yolladılar sonuç olarak 1 ay bilgisayarsız kaldım başka hiç bir şey olmadı.
Touchpadi pek kullanmıyorum ama ara sıra gidip geliyor bir çalışıyor bir çalışmıyor falan pek hoş olmuyor öyle durumlarda.
Attığın ürüne gelirsek işlemci olarak gayet güzel , ekran kartının sınırlarını pek bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem