Neler Yeni

Acer Nitro 5 Nasıl Bilirsiniz?

Losenly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim Yüksel
Arkadaşlar merhaba Trendyol da indirimde bir laptop var. Acer nitro 5 serisine ait ve fiyatı oldukça iyi F/P tam. Nasıl bu bilgisayar iyi mi sizce. İtopya da olan 10k lık lenovodan iyi mi?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Acer nitro5 bana kalırsa daha iyi soğutması da daha iyi gözüküyor
Ekranı 2 inç daha büyük sonuçta 1 inç 2,54 cm ediyor küçümsenecek bir fark değil sistem olarak aralarında pek bir fark göremedim

Erimtan

80+ Bronze
Lenovo ideapad gaming modellerini öneririm hocam bi araştır istersen.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,237
İsim
Oğuz Oğuz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İmzamdaki modeli kullanıyorum
İşlemci , ekran kartı aynı değil zaten ama kasa adına konuşayım ben beğenmiyorum.
Soğutma olarak 95 derecelerde çalışıyor tabi işlemci 14nm onu göz önünde bulundurursak normal diyenler var. Klavye tarafı ısınınca ortada ufak bir ısı , menteşe ile klavye arasında kalan boşlukta baya bir ısı oluyor.
Touchpadin sağ ve sol tarafı çok fazla parmak izi oluyor. Çok iz tutuyor ben bez koyarak çözdüm.
Arkadaşımda lenovo ideapad var tam model bilmiyorum ama donanım olarak benimkiyle aynı özelliklere sahip. Ve onun garanti olayları daha sağlam mesela kapak açıp ram ssd ekleyebiliyorsun vs. Ama bunda yapamıyorsun. Servis olarak berbat olduklarına adım gibi eminim. Aynı sorundan 3 kere yolladım hiç bir soruna varamadım.
Isınıyor diye yolladım ve her seferinde format atıp güç tasarrufu modunda stres testi yapıp geri yolladılar sonuç olarak 1 ay bilgisayarsız kaldım başka hiç bir şey olmadı.
Touchpadi pek kullanmıyorum ama ara sıra gidip geliyor bir çalışıyor bir çalışmıyor falan pek hoş olmuyor öyle durumlarda.
Attığın ürüne gelirsek işlemci olarak gayet güzel , ekran kartının sınırlarını pek bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem

Losenly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmzamdaki modeli kullanıyorum
İşlemci , ekran kartı aynı değil zaten ama kasa adına konuşayım ben beğenmiyorum.
Soğutma olarak 95 derecelerde çalışıyor tabi işlemci 14nm onu göz önünde bulundurursak normal diyenler var. Klavye tarafı ısınınca ortada ufak bir ısı , menteşe ile klavye arasında kalan boşlukta baya bir ısı oluyor.
Touchpadin sağ ve sol tarafı çok fazla parmak izi oluyor. Çok iz tutuyor ben bez koyarak çözdüm.
Arkadaşımda lenovo ideapad var tam model bilmiyorum ama donanım olarak benimkiyle aynı özelliklere sahip. Ve onun garanti olayları daha sağlam mesela kapak açıp ram ssd ekleyebiliyorsun vs. Ama bunda yapamıyorsun. Servis olarak berbat olduklarına adım gibi eminim. Aynı sorundan 3 kere yolladım hiç bir soruna varamadım.
Isınıyor diye yolladım ve her seferinde format atıp güç tasarrufu modunda stres testi yapıp geri yolladılar sonuç olarak 1 ay bilgisayarsız kaldım başka hiç bir şey olmadı.
Touchpadi pek kullanmıyorum ama ara sıra gidip geliyor bir çalışıyor bir çalışmıyor falan pek hoş olmuyor öyle durumlarda.
Attığın ürüne gelirsek işlemci olarak gayet güzel , ekran kartının sınırlarını pek bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem
Telefondayım imzayı göremiyorum mobilde gözükmüyor link atar mısınız

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Hakan AĞCA
acer severiz.

Losenly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim Yüksel
12999 E 3050 ti li olan model var
Hocam bunu aldığımız zaman kendimiz ram yükseltmesi yapabiliyor muyuz? Ve stok ne zamana kadar kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,307
Üyeler
164,292
Son üye
Berkson
Top Bottom