Neler Yeni

Acer Nitro 5 Nasıldır?

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Uzun bir zaman boyunca kullanacağım bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bu fiyat aralığında mümkünse 7000TL civarlarında güzel bir cihaz var mı? Veya bu iyi mi? Kullnan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ekranın yenileme hızı ile iligili bir bilgi bulamadım, nasıl?
laptop gayet iyi fiyatına göre 512gb iyi hafıza. Ekran yenileme hızını da dert etme. Sadece Shooter oynamayacaksan 60fps üstünü alamazsın muhtemelen. Hem 60fps de gayet akıcı merak etme.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Bunu alacağınıza Xbox series s alın laptop devri bitti artık almak enayiliktir hata yapmayın böyle
Deli misin asıl güzel laptoplar birkaç senedir çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cihazda neredeyse karar kıldım. Doğru bir tercih mi?
bu da olabilir tabi

Morgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Morgg
Peki 1650Tİ ile 1650 arasında ne kadar performans farkı vardır?
Aralarında pek bir fark yok ikiside yeni oyunları rahat rahat oynatacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cihazda neredeyse karar kıldım. Doğru bir tercih mi?
Şahsen ben Lenovo alırdım kendimde alacağım bir laptop eğer içinizde şüphe kaldıysa Acer alın.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Aauyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Arda
Uzun bir zaman boyunca kullanacağım bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bu fiyat aralığında mümkünse 7000TL civarlarında güzel bir cihaz var mı? Veya bu iyi mi? Kullnan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ekranın yenileme hızı ile iligili bir bilgi bulamadım, nasıl?
1650 ile tercih edersen https://m.trendyol.com/acer/nitro-a...ux-nh-q9gey-005-p-104791909?boutiqueId=574524 ekranı 144hz. Kullananlar pek şikayetçi değil ama lenovo tercih edersen de hayırlı olsun.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Derslerre de gireceğim. Ayrıca internete de gireceğim. Laptop daha iyi benim için.
Xboxtada derslere girebilir laptopa o kadar para vereceğinize Xbox series s bide monitör alın ikisi çantanıza sığar zaten üniversiteyede götürürsünüz kütüphaneye felan kurup dersinizi çalışırsınız mantıklı düşünün biraz allah aşkına

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Xboxtada derslere girebilir laptopa o kadar para vereceğinize Xbox series s bide monitör alın ikisi çantanıza sığar zaten üniversiteyede götürürsünüz kütüphaneye felan kurup dersinizi çalışırsınız mantıklı düşünün biraz allah aşkına
Nasıl yani? Gidip kütüphaneye monitör mü kurayım?

Top Bottom