Visa kartla ödeme aşamasında 37845TL. Servis memnuniyeti araştırılması gereken bir konu. Kullanımda pil ömrü önemliyse de farklı modellere bakılması daha iyi olur.
fiyat iyi mi laptop piyasasından kopmuşum sanrıım
Visa kartla ödeme aşamasında 37845TL. Servis memnuniyeti araştırılması gereken bir konu. Kullanımda pil ömrü önemliyse de farklı modellere bakılması daha iyi olur.
En ucuz satıcı satıyorken bir de 2000TL indirime girdi. Fiyatı RTX 4060'lı laptoplar arasında çok iyi değil ancak kendine göre iyi. Ekran ve güç odaklı kullanıcılar için bu fiyata alınır bir model. Daha aşağısındaki modeller de genelde ya sorunlu ya da bu modelden daha geride oldukları yerleri var, daha iyi veya aynı kulvarda değiller yani.fiyat iyi mi laptop piyasasından kopmuşum sanrıım
teşekkür ederim bilgilendirme içinEn ucuz satıcı satıyorken bir de 2000TL indirime girdi. Fiyatı RTX 4060'lı laptoplar arasında çok iyi değil ancak kendine göre iyi. Ekran ve güç odaklı kullanıcılar için bu fiyata alınır bir model. Daha aşağısındaki modeller de genelde ya sorunlu ya da bu modelden daha geride oldukları yerleri var, daha iyi veya aynı kulvarda değiller yani.
Siteden ziyade satıcıya sormak gerek, yüksek ihtimalle de 8 GB olarak gelir çünkü belleğin eklenmesi için cihazın açılması gerekiyor, servis kaynaklı sorun oluşturur. Aldıktan sonra RAM alınır da servise yollanırsa bu şekilde halledilebilir.Rami 8gb arttirarak getirtebiliyor muyum hepsiburada da
Ram yükseltmesini kendin mi yaptın garanti dışı kalmıyoe mu öyleAynı modeli kullanıyorum 2 hafta önce 39.999tl ye aldım, fan sesi harici her şey akıcı 8gb ram ile geliyor ekstra 16gb ram ve m2 ssd takviyesi yaptım ayrıca sata ssd slotuda var.
Ekran %100srgb 165hz tek sorunu fan sesi yüksek ısıları oyunlarda 80 derece üzerine cıkıyor.