Neler Yeni

Acer nitro 5 Su teması

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Tamam arkadaşlar sakin olun. Önemli ve son sorum anakart için laptop parası çıkar diyorlar bilgisayarcıya götürsem az bir fiyata halledebilir miyim?
Yetkili servis dışı acimlarda laptop komple garanti dışı kalabiliyor. Bence kendi garantisini gönderin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Şimdi 3 seçeneğimiz var garanti veya bilgisayarcı boş verdik (şimdilik)
1. Klavye ye bağlı olduğu için açma kapama tuşu açılmıyordur dendi ama şarja taktığımda led yanması lazım yanmıyor bence klavye ile alakalı değil büyük ihtimal
2. ve sizin dediğinize göre en düşük ihtimal anakarta ulaşmış olması
3. ve en mantıklı gelen (adını hatırlamıyorum) sigorta gibi bişey yanmıştır kopmuştur bataryayı çıkarıp takarsam düzelmesi lazım

olaslıklar bunlar değil mi?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Hocam bu tarz konularda deneyimli birisi olarak soyluyorum net klavye bozulmus bilgisayar acma tusu klavyede. Sen su sicradigini yada dokuldugunu soyleme gonder garantiye adamlar klavyeyi degistirir gonderir sana. Cogu bilgisayarci sokerken ya bir yerini catlatiyor ya bir kac vida plastiğini kiriyor. Gonder pasa pasa garantiye cok bisey cikmaz o numpada bir bardak su dokmedigin surece anakarta gitmez. Servise gonderin hem sorunun nereden kaynaklandigini ogrenirsiniz net bir sekilde. Hemde ucret yuksek gelirse kabul etmezsiniz ama yuksek ihtimalle ucretsiz yaparlar.
Klavyeye bi kac damla su dokulunce de klavye bozulmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi 3 seçeneğimiz var garanti veya bilgisayarcı boş verdik (şimdilik)
1. Klavye ye bağlı olduğu için açma kapama tuşu açılmıyordur dendi ama şarja taktığımda led yanması lazım yanmıyor bence klavye ile alakalı değil büyük ihtimal
2. ve sizin dediğinize göre en düşük ihtimal anakarta ulaşmış olması
3. ve en mantıklı gelen (adını hatırlamıyorum) sigorta gibi bişey yanmıştır kopmuştur bataryayı çıkarıp takarsam düzelmesi lazım

olaslıklar bunlar değil mi?
Kondansatör yanik olabilir dedim bilgisayarcilar ucuza tamir eder bunu servis anakart degisimi der paranizi alır bizim asil suphelendigimiz kısa devre

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
en mantıklısı sigortanın yanması ve kendini kitlemesi bu durumda garanti dışı kalır mı benle lakalı bir durum değilmiş nede olsa voltajdan kaynaklı ?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
en mantıklısı sigortanın yanması ve kendini kitlemesi bu durumda garanti dışı kalır mı benle lakalı bir durum değilmiş nede olsa voltajdan kaynaklı ?
Su dokmussun bilgisayara içi açılıp bakilmadan tak diye bir şey diyemeyiz dedigine gore su dokuldukten sonra pc calismaya devam etmis değil mi sonra calistiramamissin iste sıvı temasi kaynaklı kısa devreyse garanti dışı kalır voltajdan kaynaklı olması nerden cikti şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Su dokmussun bilgisayara içi açılıp bakilmadan tak diye bir şey diyemeyiz dedigine gore su dokuldukten sonra pc calismaya devam etmis değil mi sonra calistiramamissin iste sıvı temasi kaynaklı kısa devreyse garanti dışı kalır voltajdan kaynaklı olması nerden cikti şimdi
sigorta olayı için dedim kısa devreyse ztn benim hatamda sigorta bölümü ile alakam olmaması gerek neyse bilgisayarcıya götüreceğim az sonra teşekkürler

Livaković

80+ Silver
sigorta olayı için dedim kısa devreyse ztn benim hatamda sigorta bölümü ile alakam olmaması gerek neyse bilgisayarcıya götüreceğim az sonra teşekkürler
Konuda servis servis diye tutturan adamları dinlersen garantinden olacaksın diye afnisodeadly hocamla beraber sana söylüyoruz ricamdır artık bu konuya bir mesaj atacaksan bilgisayarcıya gittim geldim sonuç bu dde

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
sigorta diye bir şey yok laptopta batarya sigorta görevi görüyor kısa devre düzeldiyse bataryatı söküp çalıştırdığında pc çalışacak sonra takacaksın olay bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erdem Karakaya
laptoba ufak damlacıklar halinde birkaçtane su damlası düşmüştü dün gece 3 gibi yattım (yatana kadar sıkıntı yoktu) kalktığımda açamadım arkadaşı ve şarja taktığımda ışığıda yanmıyordu tepki vermiyordu sizce sıkıntı anakartta mı anakartta ise laptobu 1 martta aldım sizce garanti kapsamında mı (kullanıcı hatasından dolayı garanti bozulur mu) değilse ne kadar tutar
model: An515-46 rtx 3060 ryzen 7 6800h ve DDR 5 16 gm tek kanal ram var
boulmaz

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Barış Okçu
Şarja taktığında şarj ışığının yanmadığını yeni gördüm. Geçmiş olsun. Servise gönder yoksa 2000 e sahibindende satarsın laptopu

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
abuzittin
açılmıyor şikayetiyle garantiye gönder. gereksiz detay verme sadece açılmıyor. etik mi değil mi boşver.herkes etik davranmıyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
açılmıyor şikayetiyle garantiye gönder. gereksiz detay verme sadece açılmıyor. etik mi değil mi boşver.herkes etik davranmıyor zaten.
babam gönderelim garanti dışı derlerse veririz bilgisayarcıya dedi üstüne bir şey söyleyemem zaten inşallah hallolur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,707
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom