Fiyatı ne olursa olsun 8 gb ramli laptop alınmazBu laptop alınır mı uygun fiyata buldum valorant cs go gta v oynuyorum beni memnun bırakır mı sizce
Alıntıyı görüntüle
Ram sonradan eklenebilir.Fiyatı ne olursa olsun 8 gb ramli laptop alınmaz
Ram sonradan eklenir. 20-25k bandında bir çok laptopta 8 gb ram var zaten.Fiyatı ne olursa olsun 8 gb ramli laptop alınmaz
garantiden çıktığını biliyorsundur herhalde leptoptu garantiye göndermek vs gerekiyorRam sonradan eklenir. 20-25k bandında bir çok laptopta 8 gb ram var zaten.
Her marka için geçerli değil. Resmi servisi arayıp garantiden çıkıp çıkmadığını sormak gerek markaya göre değişiyor.garantiden çıktığını biliyorsundur herhalde leptoptu garantiye göndermek vs gerekiyor
%95 açtığında garantiden çıkar diyor her firmaHer marka için geçerli değil. Resmi servisi arayıp garantiden çıkıp çıkmadığını sormak gerek markaya göre değişiyor.
acer de çıkıyorH er marka için geçerli değil. Resmi servisi arayıp garantiden çıkıp çıkmadığını sormak gerek markaya göre değişiyor.
Açtığın zaman diğer bileşenlere herhangi bir zarar verirsen çıkıyor çoğu firmada. Asus, msi, hp de ram veya depolamayı kendin yükseltebilirsin. Acerde de söylediğim durum geçerli diye biliyorum ama yine de arayıp sormak en doğrusu.%95 açtığında garantiden çıkar diyor her firma