Neler Yeni

Yardım ACER Nitro AN515-57 VS Acer Nitro 5 AN515-55

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Reis bende seneye üniversiteye gecicem laptop alım dedim ama fena zamlanmiş Donanim arsivi Modart ve PC Hocası laptop kampanyası yapanlarsa onlardan almayı düşünüyorum
laptop kampanyası yapmazlar onlar hocam, toplama sistemde parça parça firmalar ile sponsorluk yapılabiliyor ancak laptopta direkt tek bir firmadan büyük bir indirim almak zor.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
10300H'lı model bende var ve keşke almasaydım işlemci aşırı ısınmasının yanında oto fan kontrolü sıkıntılı. Fanın sessiz olması ile bardak kıracak seviyede çıkardığı yarış arabası sesi seviyesinde gürültüsü arasında sıcaklık farkı yok hatta fan hızlıyken daha fazla ısınıyor :D manuel fan kontrolü de hikaye oradan en düşüğe getirseniz yine oto ayarlıyor yine beynini uyuşturuyor. 10. nesil işlemcilerde UV kilidi kaldırma yöntemi işe yaramıyor birkaç defa denedim başta oldu ama sonra pc kafayı yedi bir süre sonra yine kilitlendi. 11. nesil de 10. nesil gibi rezilmidir bilmiyorum ama 10300H kadar korkunç olamaz + laptop soğutması çöp ve sıkıntılı bannerlordun daha yükleme ekranında fan maxta çalışıyor ve bir süre sonra laptopa dokunamıon bile. edp limit varken yani düşük şarj veya pilde kullanınca işlemci yarı perofmransta çalışıyor(2-2.5 ghz arası turbo boost kapalı ve özelliği kapama ayarı bıosta yok.) neredeyse ama 70 derece bandında ve biraz daha sessiz ama 10. nesil oluyor 1. nesil 😃 13.5K'ya almıştım bir süre idare edip değeri düşmeden satıcam. acele edip tam araştırmadan satın alınca böyle oluyor :C :d

Top Bottom