Neler Yeni

Yardım ACER Nitro AN515-57 VS Acer Nitro 5 AN515-55

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Hüseyin Kurt
Servisi rezalet ben tavsiye etmiyorum 1 yıl boyunca servisle uğraştım sonra sıfır laptopumu 2.el olarak sattim detay isterseniz yazarim
Bende alınca direk 8 ram takviyesi yapacağım onun için servis kısmı önemli kasayida açamıyorum zaten kafalar karışık

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ben sadece haberiniz olsun diye söyledim. RAM takviyesini istediğiniz vakit yapabilirsiniz.
Teşekkürler hocam, şuanda ekrana mal gibi bakıyorum gerçekten yoruyor bu ülke para nerden bulurum diye düşünüyorum. tam da parayı attım sepete girdim 500₺ zam gelmiş :D

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Teşekkürler hocam, şuanda ekrana mal gibi bakıyorum gerçekten yoruyor bu ülke para nerden bulurum diye düşünüyorum. tam da parayı attım sepete girdim 500₺ zam gelmiş :D
TUF serilerinede 1.5K zam gelmiş. 3050 TI modeli 18499TL'idi şimdi 20599 TL.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
bu laptop alınır mı beyler ben de düşünüyorum almayı
11.nesil olan model alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alacaksan şimdi al 15.000 olanı al diğeri 14.900 oldu çünkü

sadece yatırım için alınır gerçekten şaka gibi
3050 TI cihazların yatırım amacı yok çünkü VRAM olarak can çekişiyor cihaz. 3060 cihazlar belki yatırım olarak alınabilir.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
11.nesil olan model alınır.

3050 TI cihazların yatırım amacı yok çünkü VRAM olarak can çekişiyor cihaz. 3060 cihazlar belki yatırım olarak alınabilir.
3050TI olanların VRAMleri kaç ?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Furkanozr

80+ Silver
Nasıl bir zorluk yaşattı hocam? tam olarak ne yaşandı detay verir misin?
Hocam ben I5 9300H Gtx 1650 120 hz olan versiyonunu almıştım bir kaç ay sonra Gta 5 ücretsiz olunca oynamaya başladım birde ne görüm oyun açılır açılmaz 96-98 derece oluyor laptop ateş gibi yanıyor ve hoparlörde cızırtı sesi geliyordu neyse servise yolladim seste bir sıkıntı yok diyip ısınma için de termal macun degiştirildi denip geri yollandı ben tabi kıl oldum laptopum her tarafini incelemeye basladim Bir baktim laptopta çizikler var ve ses ve ısınma sorunu değişmemiş tekrar yolladım bu sefer sarzi 1 saatte bitiyor detayli incelemeye alınsın vb şeylerde ilettim laptop daha yeni neyse tekrar birsey yapmadan yollamışlar bu sefer Ekranda yeşil noktalar farkettim ve Kasada hasar bıraktıklarını söylememe ragmen ilgilenmemislerdi en son okul döneminde eyupten Otobüsle Ümraniye servisine gittim abicim böyle böyle dedim benim laptopum servise gelmeden önce bu hasarlar yoktu ekran sonra arızalandı ve kasayı açarken buralara hasar görmüş diye, tabi ben göndermeden önce fotoğraf çekince kanıtım olunca bir şey söyleyemediler Sıcaklık için ordaki baş sevis elemanı bana diyorki bu oyuncu laptoplarında normal 100 dereceye kadar çıkabilir işte tartıştıktan sonra ! Komple ekran ve ekran kasası Laptopun Üst kasa ve alt kasası , hoparlörler ve Hardisk değiştirirdim tamamen temizlettip parçaları Tayvandan getirdiler ve bir kuruş ödemedim laptop eskisinden daha temiz olmuştu jelatinleri bile duruyordu ama işlemci 98 derece olunca ve performans düşüklüğü olunca ben çıldırırım ve daha 1 yıl garantisi olan laptopu sattım eğer bulabilirsem buraya servis notlarını eklicem

Ekler

• Screenshot_2020-12-31-00-19-34-943_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2020-12-31-00-19-34-943_com.miui.videoplayer.jpg
    1.5 MB · Hit: 36
  • IMG_20210114_183240.jpg
    IMG_20210114_183240.jpg
    340.4 KB · Hit: 31
  • IMG_20210114_183421.jpg
    IMG_20210114_183421.jpg
    253.3 KB · Hit: 34
  • IMG_20210114_183228.jpg
    IMG_20210114_183228.jpg
    325.8 KB · Hit: 35
  • Screenshot_2020-12-28-10-39-47-853_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-12-28-10-39-47-853_com.miui.gallery.jpg
    1 MB · Hit: 32
  • Screenshot_2020-12-28-10-39-20-540_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2020-12-28-10-39-20-540_com.google.android.apps.photos.jpg
    911.6 KB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Hüseyin Kurt
Hocam ben I5 9300H Gtx 1650 120 hz olan versiyonunu almıştım bir kaç ay sonra Gta 5 ücretsiz olunca oynamaya başladım birde ne görüm oyun açılır açılmaz 96-98 derece oluyor laptop ateş gibi yanıyor ve hoparlörde cızırtı sesi geliyordu neyse servise yolladim seste bir sıkıntı yok diyip ısınma için de termal macun degiştirildi denip geri yollandı ben tabi kıl oldum laptopum her tarafini incelemeye basladim Bir baktim laptopta çizikler var ve ses ve ısınma sorunu değişmemiş tekrar yolladım bu sefer sarzi 1 saatte bitiyor detayli incelemeye alınsın vb şeylerde ilettim laptop daha yeni neyse tekrar birsey yapmadan yollamışlar bu sefer Ekranda yeşil noktalar farkettim ve Kasada hasar bıraktıklarını söylememe ragmen ilgilenmemislerdi en son okul döneminde eyupten Otobüsle Ümraniye servisine gittim abicim böyle böyle dedim benim laptopum servise gelmeden önce bu hasarlar yoktu ekran sonra arızalandı ve kasayı açarken buralara hasar görmüş diye, tabi ben göndermeden önce fotoğraf çekince kanıtım olunca bir şey söyleyemediler Sıcaklık için ordaki baş sevis elemanı bana diyorki bu oyuncu laptoplarında normal 100 dereceye kadar çıkabilir işte tartıştıktan sonra ! Komple ekran ve ekran kasası Laptopun Üst kasa ve alt kasası , hoparlörler ve Hardisk değiştirirdim tamamen temizlettip parçaları Tayvandan getirdiler ve bir kuruş ödemedim laptop eskisinden daha temiz olmuştu jelatinleri bile duruyordu ama işlemci 98 derece olunca ve performans düşüklüğü olunca ben çıldırırım ve daha 1 yıl garantisi olan laptopu sattım eğer bulabilirsem buraya servis notlarını eklicem
internette bu tür şikayet çok okudum onun için soğudum biraz satmakla iyi yapmışsınız bence

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
internette bu tür şikayet çok okudum onun için soğudum biraz satmakla iyi yapmışsınız bence
Arkadaşlar ben vazgeçtim ya, zaten üniversiteyi aynı şehirde okuyorum vallahi içim daraldı masaüstü sorunlarından gına geldi diye laptop geçeyim dedim o da yordu. kalsın cebimde 15k üniversitede gezer yer içerim. Teşekkürler yardımlarınız için, almayı düşünen arkadaşlar varsa da ellerini çabuk tutsunlar bence.

Furkanozr

80+ Silver
Arkadaşlar ben vazgeçtim ya, zaten üniversiteyi aynı şehirde okuyorum vallahi içim daraldı masaüstü sorunlarından gına geldi diye laptop geçeyim dedim o da yordu. kalsın cebimde 15k üniversitede gezer yer içerim. Teşekkürler yardımlarınız için, almayı düşünen arkadaşlar varsa da ellerini çabuk tutsunlar bence.
Reis bende seneye üniversiteye gecicem laptop alım dedim ama fena zamlanmiş Donanim arsivi Modart ve PC Hocası laptop kampanyası yapanlarsa onlardan almayı düşünüyorum

Top Bottom