yok hayır Johnny, sadece Acer'a sallamışsın ona laf ediyorum.birisi laptop satmaya calisiyor galiba
44.6 hz lik değer göremedim ama sizin dediğiniz tazeleme hızının aralığı en yüksek ve en düşük değeri söylemesi gerek sizin dediğiniz değer.o 44.6 hz dediğiniz adope ile ilgili oluyor değilmi?
44.6 hz lik değer göremedim ama sizin dediğiniz tazeleme hızının aralığı en yüksek ve en düşük değeri söylemesi gerek sizin dediğiniz değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin paneliniz en iyi ve en kötü değere baktığımızda ortalama 5-6ms gibi duruyor.
5 - 6 iyi galiba44.6 hz lik değer göremedim ama sizin dediğiniz tazeleme hızının aralığı en yüksek ve en düşük değeri söylemesi gerek sizin dediğiniz değer.
sizin paneliniz en iyi ve en kötü değere baktığımızda ortalama 5-6ms gibi duruyor.
o ms değeri yenilenme hızı ghosting gibi sorunların habercisi olur genelde tabi illa ki ghosting olacak diye bir şey yok ghosting deriz overshoot çıkar ve ya başka bir sorun mesela sizin ortalama 5-6 ms lik bir değeriniz var LOQ un 22.6 ile 44.6 ms değeri var yani ortalama 30 larda bir şey olması lazım.Alıntıyı görüntüle
siz bunu LOQ içinmi demiştiniz ha pardon ben karıştırdım
iyidir bakmayın açıklamada dev gibi 1MS yazdığına akıl çeler sadece.5 - 6 iyi galiba
aslında bu 5ms dediğiniz GTG oluyor 1 ms diye yazılanda MPRT oluyor değilmio ms değeri yenilenme hızı ghosting gibi sorunların habercisi olur genelde tabi illa ki ghosting olacak diye bir şey yok ghosting deriz overshoot çıkar ve ya başka bir sorun mesela sizin ortalama 5-6 ms lik bir değeriniz var LOQ un 22.6 ile 44.6 ms değeri var yani ortalama 30 larda bir şey olması lazım.
iyidir bakmayın açıklamada dev gibi 1MS yazdığına akıl çeler sadece.
aynen öyle.aslında bu 5ms dediğiniz GTG oluyor 1 ms diye yazılanda MPRT oluyor değilmi
tamamdır hocam teşekkür ederim o hz sorununda çok önemli olacağını sanmıyorum aslında LOQ için ghosting olsada pek kullanacak kişi için sorun olmazaynen öyle.
@SerdarT35servis ve garanti şikayetleri çok fazla lenovo tarafında o konuda ileri zamanda beni üzermi LOQ 15ARP9
sallamakta hakliyim bence bircok insanin deneyimlerini okudum cogusu cok isindigini soyluyor hatta 1-2 tamircinin videolarini izledigimde acer laptoplardan nefret ettiklerini soylediler. hem fiyatina gore dusuk wattli ekran kartlari koyuyorlaryok hayır Johnny, sadece Acer'a sallamışsın ona laf ediyorum.
bu LOQ 15ARP9 un ekran kartı watt değeri nedir?sallamakta hakliyim bence bircok insanin deneyimlerini okudum cogusu cok isindigini soyluyor hatta 1-2 tamircinin videolarini izledigimde acer laptoplardan nefret ettiklerini soylediler. hem fiyatina gore dusuk wattli ekran kartlari koyuyorlar
105wbu LOQ 15ARP9 un ekran kartı watt değeri nedir?
Aynen ya acer alacağıma monster alırım daha iyihayir acer laptop alinmaz o fiyata lenovoya bakin
115