Neler Yeni

Acer Nitro İ7-13620H 24GB RTX 4050 6GB 512 GB SSD sizce nasıl

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
yanlış anlaşılmasın i5 12450h dan fark yemiyor R5 7640hs den 50 fps fark yiyor ortalama.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit
yanlış anlaşılmasın i5 12450h dan fark yemiyor R5 7640hs den 50 fps fark yiyor ortalama.
LOQ 15ARP9 panel değerleri tam olarak ne peki ben tam anlayamadımda sRGB değerleri falan

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
benim için sıkıntı değil aslında çünkü gündelik kullanım için hayli fazla performans verir diye düşünüyorum iki işlemcide
gündelik kullanım için ortalama bir işlemci belki MX bir GPU ya da güzel bir igpu ve yüksek RAM ve ya yükseltilebilirlik yüksek SSD ve ya yükseltilebilir SSD tercih etmenizi tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LOQ 15ARP9 panel değerleri tam olarak ne peki ben tam anlayamadımda sRGB değerleri falan
giriş seviyesi LOQ larda genelde 15ms panel oluyordu 250 nit %52 NTSC ama NTSC değerini yanlış hatırlayabilirim sanırsam Nitro 5 in giriş seviyesi düşük panellerinde %52 NTSC vardı %45 de olabilir.

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Serdar Totuzbeş
gündelik kullanım için ortalama bir işlemci belki MX bir GPU ya da güzel bir igpu ve yüksek RAM ve ya yükseltilebilirlik yüksek SSD ve ya yükseltilebilir SSD tercih etmenizi tavsiye ederim.

giriş seviyesi LOQ larda genelde 15ms panel oluyordu 250 nit %52 NTSC ama NTSC değerini yanlış hatırlayabilirim sanırsam Nitro 5 in giriş seviyesi düşük panellerinde %52 NTSC vardı %45 de olabilir.
%72 NTSC panel var LOQ'ta.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit

hocam nerdeyse 10 yıl boyunca kullanılacak laptop birde şuan için gündelik kullanım olacak ileri zamanda oyun oynanma ihtimali var :)

%72 NTSC panel var LOQ'ta.
ntsc ne oluyor panel değerleri hakkında çok bilgim yok :)

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam nerdeyse 10 yıl boyunca kullanılacak laptop birde şuan için gündelik kullanım olacak ileri zamanda oyun oynanma ihtimali var :)
3.yılda yavaşlamalar başlar oyun için sisteminiz sanırsam var gaming laptop tercih etmemeye çalışın.

ntsc ne oluyor panel değerleri hakkında çok bilgim yok :)
renkler ile alakalı hocam.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit
3.yılda yavaşlamalar başlar oyun için sisteminiz sanırsam var gaming laptop tercih etmemeye çalışın.
hocam doğruyu söylemek gerekirse ben kullanmayacağım laptopu başka birisi kullanacak. evet kendi masaüstü sistemim var

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam doğruyu söylemek gerekirse ben kullanmayağım laptopu başka birisi kullanacak. evet kendi masaüstü sistemim var
monitörünüze baktım güzel bir monitöre sahipsiniz mesela renk farkı fazla olabilir VA panele sahipsiniz.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit

renkler ile alakalı hocam.
bu LOQ 15ARP9 için dediğiniz değerler iyi mi? peki?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
yok IPS panelmiş pardon yanlış bakmışım ama gene renk farklılığı yaratacak farklılıkda değerler var.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit
monitörünüze baktım güzel bir monitöre sahipsiniz mesela renk farkı fazla olabilir VA panele sahipsiniz.
benim monitör va panel LOQ ise ips panelmi peki?

yok IPS panelmiş pardon yanlış bakmışım ama gene renk farklılığı yaratacak farklılıkda değerler var.
evet bende ips lcd diye biliyorum aoc monitörü 😅

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Top Bottom