gündelik kullanım için ortalama bir işlemci belki MX bir GPU ya da güzel bir igpu ve yüksek RAM ve ya yükseltilebilirlik yüksek SSD ve ya yükseltilebilir SSD tercih etmenizi tavsiye ederim.benim için sıkıntı değil aslında çünkü gündelik kullanım için hayli fazla performans verir diye düşünüyorum iki işlemcide
giriş seviyesi LOQ larda genelde 15ms panel oluyordu 250 nit %52 NTSC ama NTSC değerini yanlış hatırlayabilirim sanırsam Nitro 5 in giriş seviyesi düşük panellerinde %52 NTSC vardı %45 de olabilir.LOQ 15ARP9 panel değerleri tam olarak ne peki ben tam anlayamadımda sRGB değerleri falan
%72 NTSC panel var LOQ'ta.gündelik kullanım için ortalama bir işlemci belki MX bir GPU ya da güzel bir igpu ve yüksek RAM ve ya yükseltilebilirlik yüksek SSD ve ya yükseltilebilir SSD tercih etmenizi tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
giriş seviyesi LOQ larda genelde 15ms panel oluyordu 250 nit %52 NTSC ama NTSC değerini yanlış hatırlayabilirim sanırsam Nitro 5 in giriş seviyesi düşük panellerinde %52 NTSC vardı %45 de olabilir.
hmm panel kodu nedir?%72 NTSC panel var LOQ'ta.
hocam nerdeyse 10 yıl boyunca kullanılacak laptop birde şuan için gündelik kullanım olacak ileri zamanda oyun oynanma ihtimali vargündelik kullanım için ortalama bir işlemci belki MX bir GPU ya da güzel bir igpu ve yüksek RAM ve ya yükseltilebilirlik yüksek SSD ve ya yükseltilebilir SSD tercih etmenizi tavsiye ederim.
giriş seviyesi LOQ larda genelde 15ms panel oluyordu 250 nit %52 NTSC ama NTSC değerini yanlış hatırlayabilirim sanırsam Nitro 5 in giriş seviyesi düşük panellerinde %52 NTSC vardı %45 de olabilir.
ntsc ne oluyor panel değerleri hakkında çok bilgim yok%72 NTSC panel var LOQ'ta.
3.yılda yavaşlamalar başlar oyun için sisteminiz sanırsam var gaming laptop tercih etmemeye çalışın.hocam nerdeyse 10 yıl boyunca kullanılacak laptop birde şuan için gündelik kullanım olacak ileri zamanda oyun oynanma ihtimali var
renkler ile alakalı hocam.hocam nerdeyse 10 yıl boyunca kullanılacak laptop birde şuan için gündelik kullanım olacak ileri zamanda oyun oynanma ihtimali var
ntsc ne oluyor panel değerleri hakkında çok bilgim yok
hocam doğruyu söylemek gerekirse ben kullanmayacağım laptopu başka birisi kullanacak. evet kendi masaüstü sistemim var3.yılda yavaşlamalar başlar oyun için sisteminiz sanırsam var gaming laptop tercih etmemeye çalışın.
monitörünüze baktım güzel bir monitöre sahipsiniz mesela renk farkı fazla olabilir VA panele sahipsiniz.hocam doğruyu söylemek gerekirse ben kullanmayağım laptopu başka birisi kullanacak. evet kendi masaüstü sistemim var
bu LOQ 15ARP9 için dediğiniz değerler iyi mi? peki?3.yılda yavaşlamalar başlar oyun için sisteminiz sanırsam var gaming laptop tercih etmemeye çalışın.
renkler ile alakalı hocam.
benim monitör va panel LOQ ise ips panelmi peki?monitörünüze baktım güzel bir monitöre sahipsiniz mesela renk farkı fazla olabilir VA panele sahipsiniz.
evet bende ips lcd diye biliyorum aoc monitörüyok IPS panelmiş pardon yanlış bakmışım ama gene renk farklılığı yaratacak farklılıkda değerler var.
loq IPS panel sizinde paneliniz IPS benim hatam yanlış bakmışım %88 lik bir oran gözüküyor adobe kısmında fark yaratabilir.benim monitör va panel LOQ ise ips panelmi peki?