Her laptopta olabilir bu, tek bir adam anakart arızası yaşadı diye tüm seriler çöp olmuyor.
fark ettiysen loq un model kodunun sonunda TR ibaresi var yani TR özel cihaz ve bu sorun muhtemelen beraberinde geldi böyle kimse olsun istemezdi ama maalesef bizde hindistan bölgesine atıldık sanırsam.7435HS'ye dandik diyen kafayı nereden buluyorsun? 7735HS'nin iGPU'suz hail sadece. Bir de Hindistan'dan haber getirme.
panel leş ama menteşe çok fakettirmiyor. Önceliğiniz LOQ olsun.victus sorununa siz ne diyorsunuz?
Tekli çekirdekte evet, çoklu çekirdekte hayır.7640hs 7435hs den daha performanslı bir işlemci.
panelin 7ms olması lazım 300 nit bende var gayet iyi loq da 12ms olması lazım yada daha kötüsü.panel leş ama menteşe çok fakettirmiyor. Önceliğiniz LOQ olsun.
oyun performansına bakacak isek tekli çekirdeğe bakmamız gerekiyor.Tekli çekirdekte evet, çoklu çekirdekte hayır.
Panel ms değerini bilmiyoruma am 250 nit ve %45 NTSC. Ben de %45 NTSC panel kullanıyorum ve renk ayarlaması yapmadan leş gözüküyor.panelin 7ms olması lazım 300 nit bende var gayet iyi loq da 12ms olması lazım yada daha kötüsü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 nit olması lazım bu modelin 250 nit ler 15 ya da 17ms olması lazım 300 nit ler 7ms.Panel ms değerini bilmiyoruma am 250 nit ve %45 NTSC. Ben de %45 NTSC panel kullanıyorum ve renk ayarlaması yapmadan leş gözüküyor.
hocam oyun dan çok uzun yıllar boyunca gündelik kullanım olacak bu da işlemcilerin performans karşılaştırma sonucu dediğiniz pek doğru değil gibipanelin 7ms olması lazım 300 nit bende var gayet iyi loq da 12ms olması lazım yada daha kötüsü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun performansına bakacak isek tekli çekirdeğe bakmamız gerekiyor.
R7 7435hs yi biz i5 12450h ile karşılaştırıyoruz valorant da yaklaşık olarak ortalam 50 fps fark yiyor 7435hs.hocam oyun dan çok uzun yıllar boyunca gündelik kullanım olacak bu da işlemcilerin performans karşılaştırma sonucu dediğiniz pek doğru değil gibiAlıntıyı görüntüle
benim için sıkıntı değil aslında çünkü gündelik kullanım için hayli fazla performans verir diye düşünüyorum iki işlemcideR7 7435hs yi biz i5 12450h ile karşılaştırıyoruz valorant da yaklaşık olarak ortalam 50 fps fark yiyor 7435hs.