sana predator helios (NEO DEĞİL) versem reddermisin yani?hayir acer laptop alinmaz o fiyata lenovoya bakin
okuma yazma var mı?laptoplara yaklaşmayın 4060 nasıl 42 bin lira lan.
4050 36 bin lira lan o paraya 4060 var dicektim 42 bin lira olmuş bana da öyle konuşma aklını alırım.sana predator helios (NEO DEĞİL) versem reddermisin yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
okuma yazma var mı?
Battery drain her modelinde var ama Lenovo bu hatasını kabul etti eğer ki olursa gönderin bize biz de test edelim size yeni adaptör veririz diyorlar haberiniz olsun battery draini çok takmayın servis yeni adaptör veriyor.onu anladım ama battery drain olan modellerde sorduğum soru doğrumu?
hocam victusun menteşe ve panel sorunundan dolayı tercih etmek istemiyorumhttps://www.trendyol.com/hp/victus-...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true victusa ne dediysem bu onun dışında kalır bunu alın derim o fiyatlar felek şaşırtır buda alınmazda bana göre alacaksanız ya bunu ya da LOQ alın.
4050 36 bin lira lan o paraya 4060 var dicektim 42 bin lira olmuş bana da öyle konuşma aklını alırım.
170 W yerine 230 W gönderim sağlıyorlarmış galibaBattery drain her modelinde var ama Lenovo bu hatasını kabul etti eğer ki olursa gönderin bize biz de test edelim size yeni adaptör veririz diyorlar haberiniz olsun battery draini çok takmayın servis yeni adaptör veriyor.
4050 36 bin lira lan o paraya 4060 var dicektim 42 bin lira olmuş bana da öyle konuşma aklını alırım.
Her modelde 170W adaptör yok, sadece 15IAX9 modelinde eşeklik yapıp 170W veriyor.Battery drain her modelinde var ama Lenovo bu hatasını kabul etti eğer ki olursa gönderin bize biz de test edelim size yeni adaptör veririz diyorlar haberiniz olsun battery draini çok takmayın servis yeni adaptör veriyor.
LOQ larda bilirmisin bilmem anakart sorunları başladı konular açıldı hatta 105 watt RTX 4060 ve dandik bir işlemci adam gibi performans bile veremez.Alıntıyı görüntüle
Al hadi aklımı al, al sana 4060.
Her modelde 170W adaptör yok, sadece 15IAX9 modelinde eşeklik yapıp 170W veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Al hadi aklımı al, al sana 4060.
Her modelde 170W adaptör yok, sadece 15IAX9 modelinde eşeklik yapıp 170W veriyor.
panel ve ya menteşe sorunu yok 2021 den kalma sorunlar onlar benim konumu okuyun gerçek sorunlar orda ama bu kadar ciddi yükselişte iken fiyatlar artık katlanmak gerek şuan aynı işlemcili model bende var sadece bende RTX 3050 6GB modeli var.hocam victusun menteşe ve panel sorunundan dolayı tercih etmek istemiyorum
170 W yerine 230 W gönderim sağlıyorlarmış galiba
7435HS'ye dandik diyen kafayı nereden buluyorsun? 7735HS'nin iGPU'suz hail sadece. Bir de Hindistan'dan haber getirme.LOQ larda bilirmisin bilmem anakart sorunları başladı konular açıldı hatta 105 watt RTX 4060 ve dandik bir işlemci adam gibi performans bile veremez.
LOQ larda bilirmisin bilmem anakart sorunları başladı konular açıldı hatta 105 watt RTX 4060 ve dandik bir işlemci adam gibi performans bile veremez.
7435HS'ye dandik diyen kafayı nereden buluyorsun? 7735HS'nin iGPU'suz hail sadece. Bir de Hindistan'dan haber getirme.