Acer Nitro Serisi Laptop Alınır Mı?

lexart00

80+
Reaksiyon skoru
1
Daha önceden acer nitro 5 an 515 57 kullanmıştım anakartına sıvı teması olmuş dediler ve şu en ya yeni anakart takılacak ya da yeni bi laptop alacağım. Acer nitro serisi laptopların kağıt üstünde fp olarak iyi olduğunu gördüm bu seride sıkıntılı bi durum mu var neden böyle ucuz
ÖRNEĞİN;

Daha önceden acer nitro 5 an 515 57 kullanmıştım anakartına sıvı teması olmuş dediler ve şu en ya yeni anakart takılacak ya da yeni bi laptop alacağım. Acer nitro serisi laptopların kağıt üstünde fp olarak iyi olduğunu gördüm bu seride sıkıntılı bi durum mu var neden böyle ucuz
ÖRNEĞİN;
bence alma ben aldım pişman oldum

ÖRNEĞİN;
reklam olmasin aktif olarak elimde i5 12500h rtx 4050 140w laptopu mevcut kasa topladigimdan dolayi satmak icin bi kac gune ilan eklicem istersen bi goz atabilirsin 6 subat 2026 ya kadar garantisi mevcut 5 ayda 1 bakim yapildi aklimdaki fiyat 23k

Geri