GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 906
Dostum islemci ile ne alakasi var anakartin. Kronik fabrikasyondan hatali. Birsuru konu gordum.AMD işlemcili LOQ modellerinde anakart problemi olmuyor.
Dostum islemci ile ne alakasi var anakartin. Kronik fabrikasyondan hatali. Birsuru konu gordum.AMD işlemcili LOQ modellerinde anakart problemi olmuyor.
AMD işlemcili modellerinde öyle bir sıkıntı duymadım.Dostum islemci ile ne alakasi var anakartin. Kronik fabrikasyondan hatali. Birsuru konu gordum.
Bu gün ACER AN16-51-532R almaya gitcektim alınmazmı95w işlemcili laptop alınmaz.
İntel laptop önermem AMD modeli varsa.Bu gün ACER AN16-51-532R almaya gitcektim alınmazmı
30 bin civarı çok fazla aşmak istemiyorum bu fiyat bandınıAlınmaz bütçe nedir söyleyin yardımcı olalım.
ALinir dostum arkadasin dedigine bakma. Istedigin yerde arastirabilirsin sogutmasi vs ozel cok saglam bi pc.Bu gün ACER AN16-51-532R almaya gitcektim alınmazmı
Amd modeli yok vatandan almayi düşünüyorum vatandada amd varmi o fiyata bilmiyorumİntel laptop önermem AMD modeli varsa.
İncelemelerine bakmış tim forumdan iyi deniliyordu ekranı çok iyi deniliyordu hattaALinir dostum arkadasin dedigine bakma. Istedigin yerde arastirabilirsin sogutmasi vs ozel cok saglam bi pc.
LOQ alın geçin bende öyle yaptım. 8845HS modelini bulursanız kaçırmayın.Amd modeli yok vatandan almayi düşünüyorum vatandada amd varmi o fiyata bilmiyorum
İntel laptop önermem AMD modeli varsa.
Dostum amd sart drgil varsa olabilir tabi ama. Loq dan cok daha iyi bir model. Loqun kasasi bile iyi degil.Amd modeli yok vatandan almayi düşünüyorum vatandada amd varmi o fiyata bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İncelemelerine bakmış tim forumdan iyi deniliyordu ekranı çok iyi deniliyordu hatta
Ona bakarsanız Nitro 16 modellerinde sıvı metal sorunu olduğu söyleniyor. Her modelinde bir arızalı modeli çıkıyor her türlü.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum amd sart drgil varsa olabilir tabi ama. Loq dan cok daha iyi bir model. Loqun kasasi bile iyi degil.
Ayrica ghosting problemli kotu panele sahip bir laptop. Amd diye alacaksiniz fakat diger ozelliklerinden yanacaksiniz dikkat edin.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum amd sart drgil varsa olabilir tabi ama. Loq dan cok daha iyi bir model. Loqun kasasi bile iyi degil.
Victus var 35 k Ryzen 5 8645HS-RTX3050 ama 35 k Alınır mı? pek emin değilimMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum kronik var loq da. Soyle simdi arada bir her modelde problemli cihaz oluyor bu yuzden internette pek raslamadim 3 5 kisi fln max vardir.Ona bakarsanız Nitro 16 modellerinde sıvı metal sorunu olduğu söyleniyor. Her modelinde bir arızalı modeli çıkıyor her türlü.
Victus da alinmaz dostum. Limitli islemci vs var.Victus var 35 k Ryzen 5 8645HS-RTX3050 ama 35 k Alınır mı? pek emin değilim