🔥İndirim ACER Nitro V15 Ryzen 5-7535HS RTX 2050 19.999 TL

21.799TL şuan bir de 8Gb ram kime nasıl yetecek

20k bütçesi olanın buna göre düşünmesi gerekiyor şu anki piyasa şartarında. 2050'den daha güçlü GPU bulunmuyor. 8 GB RAM'i servis ekleyebilir. Bileşenlere göre seri kötü değil, giriş seviyesine giriş seviye kalite. İkinci el tarafını yazacaklar ürünün sıfır olduğunu unutmasın, buna göre kıyaslama gerekiyor.

İkinci elde kim neyi nerede nasıl buluyor merak ettim. İkinci el fiyatlara bakıyorum sıfırlarından pahalı her şeyde. İkinci el alacağıma sıfır alırım mantığından çıkamadık 2 yıldır.

Lenovo, şu nasıl arkadaşlar sizce? 24.200 tl civarı bi fiyata düşüyor.
Fiyatına oranla en düşük CPU gücü sunan model olabilir. Bu modelin asıl artı tarafı ekran kalitesi. (Anakart sorunu) Diğerlerine göre en düşük riske sahip olabilir ancak anakartın sorun yaşatma ihtimalî de sıfır değil tabii ki, R5 7235HS'ye rağmen olabilir de olmayabilir de. Ekranın kalitesi dışında göze dokunur bir artısı bulunmuyor.

Normalde ekranın kaliteli olması elbet de iyidir hatta daha yüksek fiyatlı ürünlerin bile sunmadığı kaliteyi sunuyor ancak laptopun diğer özellikleri de önemlidir. GPU tarafında fazla fark olmayacağı sırada CPU'nun gücü düşük gelebilir. Gerisi yazıldığı gibi.

Bir çılgınlık yapıp aldım ve elime ulaştı arkadaşlar. RTX 3050’li Victus laptopum ile arasında çok bir performans farkı yok. İşlemci zaten aynı. Tek problem 8 GB Ram ve 256 GB SSD olması, onu da serviste yükseltebiliyoruz. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. Özellikle klavyesi ve sesi mükemmel cihazın.

Geri