acer sitesinde ve epeyde var gözüküyorbu monitörde Hoparlör varmı yokmu itopyadan aldım var gözüküyor hdmi kablosu ile bağlantı kurdum fakat ses yok yani nasıl bulucaz bunu
bu monitörü kullanıyorum evet var ses kalitesi çok iyi ama ses sanki çok fazla çıkmıyor televizyon hoparlörü kadar değil yanibu monitörde Hoparlör varmı yokmu itopyadan aldım var gözüküyor hdmi kablosu ile bağlantı kurdum fakat ses yok yani nasıl bulucaz bunu
aldıgınız yere sorun ve dısplayport kablosu temın edip oyle deneyinhalen sese ulaşamadım monitörde
bu monitörü kullanıyorum evet var ses kalitesi çok iyi ama ses sanki çok fazla çıkmıyor televizyon hoparlörü kadar değil yanibu monitörde Hoparlör varmı yokmu itopyadan aldım var gözüküyor hdmi kablosu ile bağlantı kurdum fakat ses yok yani nasıl bulucaz bunu
arlakadaki tuşa basarak ayarlardan kontrol et ses seviyesi 0 olabilirhalen sese ulaşamadım monitörde
100 de ses seviyesibu monitörü kullanıyorum evet var ses kalitesi çok iyi ama ses sanki çok fazla çıkmıyor televizyon hoparlörü kadar değil yani
arlakadaki tuşa basarak ayarlardan kontrol et ses seviyesi 0 olabilir
pc demi kullanıyorsun yada konsolda mı100 de ses seviyesi
pc de kullanıyorum hdmi kablo ile 2 tane hdmi kablom var ikisindede değişiklik olmadıpc demi kullanıyorsun yada konsolda mı
windowns un ses kısma yükseltme kısmından vg240y m3 e aldınmıpc de kullanıyorum hdmi kablo ile 2 tane hdmi kablom var ikisindede değişiklik olmadı
aynen çıkması gerek normalde teknik bir sorun olabilirpc de kullanıyorum hdmi kablo ile 2 tane hdmi kablom var ikisindede değişiklik olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
seçili olan kulaklığım burda monitörün adının çıkması gerekmıyomu
orda ismi çıkmıyor işte