Acer nitro5 termal ped yerine termal macun

TrMarko

80+
Reaksiyon skoru
3
MERHABA ARAKDAŞALR
ben termal ped olan yerleri sildim ve oraya termal macun sürdüm pembe gorunce çurumuş sandım bişey olurmu ?

çiplere işlememişse sıkıntı yoktur bazı macunlar kısa devre yapabiliyor devreye deydiği zaman genelde bi sorun olmuyor ama etrafa dağılmamasına dikkat et

O senin pembe gördüklerin termal ped değil termal putty diye geçer. Ayrıca termal macun kurtarsa fabrikadan adam onu termal macunla çıkartır putty varsa putty sür ped varsa ped koy. Heryere macun mu sürülür ? Ayrıca o pembe dediklerin yıllar boyu götürür belki 10 15 yıl. Termal putty edin oraları değiştir.

Öyle durumda atlamayın hemen. Bekleyin pad edinin. Orjinali pad liyse macun kurtarmaz.

O senin pembe gördüklerin termal ped değil termal putty diye geçer. Ayrıca termal macun kurtarsa fabrikadan adam onu termal macunla çıkartır putty varsa putty sür ped varsa ped koy. Heryere macun mu sürülür ? Ayrıca o pembe dediklerin yıllar boyu götürür belki 10 15 yıl. Termal putty edin oraları değiştir.
dikate alcam kral spariş etçem degiştirecem kokrtum bişe olmasın 7 yıllık ama olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle durumda atlamayın hemen. Bekleyin pad edinin. Orjinali pad liyse macun kurtarmaz.
ilk defa degiştirdim bende bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,515
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri