Neler Yeni

🔥İndirim Acer R7 5800H ve RTX 3070 Laptop 15000TL

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Acer Nitro AN515-45
Alacak kişiler için fiyatı baya iyi 8C-16T işlemcisi var RTX 3070(Mobile) ekran kartı var.(Hemen hemen masaüstünde ki 2070 Super e denk.) 144HZ FHD monitör var. 1TB SSD var. Fiyatı baya iyi alacaklara hayırlı olsun.

Bura.K

80+ Silver
Acer Nitro AN515-45
Alacak kişiler için fiyatı baya iyi 8C-16T işlemcisi var RTX 3070(Mobile) ekran kartı var.(Hemen hemen masaüstünde ki 2070 Super e denk.) 144HZ FHD monitör var. 1TB SSD var. Fiyatı baya iyi alacaklara hayırlı olsun.
Alacak arkadaşlara söylüyorum; alacaksanız kesinlikle dizüstü standı/alt fan alın. Altında açık ızgaralar olduğu için alt fan ve dizüstü standı çok etkili olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Erda Yıldırım

80+ Gold
ekran 3ms ama çokta sorun olmaz
Acer Nitro AN515-45

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacak arkadaşlara söylüyorum; alacaksanız kesinlikle dizüstü standı/alt fan alın. Altında açık ızgaralar olduğu için alt fan ve dizüstü standı çok etkili olacaktır.
Katılıyorum bu bütçede güçlü bir işlemci ve ekran kartı olduğu için malzeme kalitesinden biraz kısılmış fan soğutmaya baya bir katkı sağlayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran 3ms ama çokta sorun olmaz
1ms ve 3ms farkını gören olacağını pek sanmıyorum. :)

Bura.K

80+ Silver
Katılıyorum bu bütçede güçlü bir işlemci ve ekran kartı olduğu için malzeme kalitesinden biraz kısılmış fan soğutmaya baya bir katkı sağlayacaktır.
Bütçeyi biraz aşıp V25.1 alınabilir aslında. Ama görünüş olarak benim gözümde R7 daha iyi.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

Bura.K

80+ Silver
Onda 3060 var ve ayrıca 11800H ın çok ısındığını düşünüyorum ben.
MSI kasa kullanıyor ve ekran kartı olarak MUX gibi teknolojilere sahip. OC ile 3070 performansına ulaşılabilir. Onun dışında MSI kasa olması neredeyse hiç ısınmamasını sağlıyor. Klavyesi gayet kaliteli ve ekran boyu/netliği R7 kıyasla daha iyi. Ekran kartını fazla bilemem ama soğutması ve performansı gayet güzel 👍

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
MSI kasa kullanıyor ve ekran kartı olarak MUX gibi teknolojilere sahip. OC ile 3070 performansına ulaşılabilir. Onun dışında MSI kasa olması neredeyse hiç ısınmamasını sağlıyor. Klavyesi gayet kaliteli ve ekran boyu/netliği R7 kıyasla daha iyi. Ekran kartını fazla bilemem ama soğutması ve performansı gayet güzel 👍
Soğutması güzel ancak 3070'in laptop versiyonu 2070S'e denk gibi iken 3060'ın laptop versiyonu hemen hemen 2060'a denk. Yani OC ile o performansı kolay kolay veremez ayrıca verse bile laptopta OC yapmak mantıklı değildir çünkü zaten ısınan bir şeyi daha fazla ısıya maruz bırakmış olursunuz. Oyun performansı konusunda bunun daha iyi performansa sahip olduğunu düşünüyorum ısıtma konusunda da diğeri daha iyi bir performansa sahip olabilir ancak o işlemcinin(11800H) gene de ısınacağını düşünüyorum. Ben bir oyuncu gözü ile bunu alırdım. Ancak ortaya tercih giriyor ne yapacağına bağlı olarak seçebilirsin.

Top Bottom