Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
C o yanlıs gosterıyobişey farkettim o fotoda B die yazmıyo mu
C o yanlıs gosterıyobişey farkettim o fotoda B die yazmıyo mu
Fotoğraftaki doğru, arkadaşın yorumu yanlış. Thaiphoon'da ufak bir hata gibi bir şey var, Samsung B Die ile C Die'ı karıştırabiliyor. Arkadaş da yine karıştırdığını düşünüp C Die demiş ancak bu XMP'ye sahip bir çipten C Die çıkmaz.bişey farkettim o fotoda B die yazmıyo mu
3600 MHz CL14 yapılabilmiş bir Samsung C Die örneği bekliyorum sizden.C o yanlıs gosterıyo
Ben de bekliyorum benim de garibime gitti b-die olduğu bu kadar belli olan bir çipin nasıl c-die olduğu.Fotoğraftaki doğru, arkadaşın yorumu yanlış. Thaiphoon'da ufak bir hata gibi bir şey var, Samsung B Die ile C Die'ı karıştırabiliyor. Arkadaş da yine karıştırdığını düşünüp C Die demiş ancak bu XMP'ye sahip bir çipten C Die çıkmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3600 MHz CL14 yapılabilmiş bir Samsung C Die örneği bekliyorum sizden.
@RevDeisDou yu bekliyelim o ne diycek acaba bence bizle aynı şeyi söyliycek amaBen de bekliyorum benim de garibime gitti b-die olduğu bu kadar belli olan bir çipin nasıl c-die olduğu.
Thaiphoon Burner Samsung C-Die'ı da B-Die olarak gösteriyor B-Die'ı da B olarak gösteriyor. Neye göre direk C-Die dediniz?