SekerBeyyy
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
yada ben bu fiyata tv alayım ya 
Ha pardon kankim.Kanka ben bundan değil arkadaşın önerdiğinden bahsediyorum konuyu başından bi okusan keşke konu sahibi benim başlıkta yazıyor zaten ips diye
Bak bir varım bir yokumGördüm hocam teşekkürler
İşte gidiyorummBak bir varım bir yokum
Neden bu kadar ciddisinnİşte gidiyorumm
Kanka maksimum 5k limit var
27 inç 2k olmalı![]()
Asus 23.8" VG249Q 1ms 144hz HDMI,D-Sub,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Asus 23.8" VG249Q 1ms 144hz HDMI,D-Sub,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
curved monitörden düz monitöre geçince ilk başlarda bende de aynı durum olmuştu. sanki monitör tersine kavisli gibi gelmişti ama sonradan alıştımArkadaşlar monitör geldi ama tv gibi. Geri yaslanarak hafif yatar gibi Asetto Corsa oynadım mükemmel oldu ama dik durunca ortası bombe yapıyor sanki önce ki mönitörüm kavisliydi belki ondandır ama şuan acayip hissettiriyor yakından. 1 kol boyu en az mesafe olması lazım.Satın alacak varsa dikkate alsın.
Alıntıyı görüntüle
Tam olarak öyle.İçine çekmesi gerekirken dışa itiyor gibicurved monitörden düz monitöre geçince ilk başlarda bende de aynı durum olmuştu. sanki monitör tersine kavisli gibi gelmişti ama sonradan alıştım