Tamam işte bende indirim olarak gördüm açtım şu an 6kAlıntıyı görüntüle
Daha dün 5000TL'ymiş, fiyat araştırması yapmadan açıyorsunuz herhalde konuları.
Hayırlo olsun kanka ekran görüntüsüde shaco Allah AllahArkadaşlar monitör geldi ama tv gibi. Geri yaslanarak hafif yatar gibi Asetto Corsa oynadım mükemmel oldu ama dik durunca ortası bombe yapıyor sanki önce ki mönitörüm kavisliydi belki ondandır ama şuan acayip hissettiriyor yakından. 1 kol boyu en az mesafe olması lazım.Satın alacak varsa dikkate alsın.
Alıntıyı görüntüle
İndirim olarak görmen için ortada indirim olması lazım, dünden bugüne 1000TL fiyatı artmış ve son 6 ayın en yüksek fiyatındaki bir ürün nasıl indirim oluyor?Tamam işte bende indirim olarak gördüm açtım şu an 6k
Klonum klonumTamam işte bende indirim olarak gördüm açtım şu an 6k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlo olsun kanka ekran görüntüsüde shaco Allah Allah
Kanka bak şimdi sana çok basit bir şekilde açıklayacağım dolar olmuş 18.54 ve eski fiyatlara düşmesi çok zor ama bu fiyat bandında daha iyisi yok ve bu indirimdirİndirim olarak görmen için ortada indirim olması lazım, dünden bugüne 1000TL fiyatı artmış ve son 6 ayın en yüksek fiyatındaki bir ürün nasıl indirim oluyor?
NeDEN bu kaDAr ciddiSİnKlonum klonum
Doları sebep göstererek dünden bugüne fiyatı aynı kalan tüm ürünlerin konusunu açalım o halde, böyle bir mantık mı var? Konusu açılan ürünün fiyatı dünden bugüne %20 artmış bir de.Kanka bak şimdi sana çok basit bir şekilde açıklayacağım dolar olmuş 18.54 ve eski fiyatlara düşmesi çok zor ama bu fiyat bandında daha iyisi yok ve bu indirimdir