Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung G6 2k 240 hz 8999₺

YazılımKafa

80+ Silver
Teşekkür ederim hocam, monitör gelince yapmam gereken ayarlar ve testler için tavsiyeleriniz neler olur? ilk dizüstü bilgisayar tecrübem olacak.
Dostum her markanın monitör ayarları farklı oluyor. Samsungun ayarları nasıl bilmiyorum. Özellikleri genel olarak biliyorumda ayarlarda ne seçenekler var bilmiyorum. Kendin kurcala bilmediğin ayarları sorabilirsin. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

recorp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sirus
Monitörün kurulumunu dün yaptım.
Düz siyah ekranda siyah seviyesi çok iyi değil. Ama monitörün bölgesel karartması çok iyi. Bu yüzden çok sırıtmıyor.
Parlaklığı çok iyi, ben 10 seviyesinde kullandığım halde gözümü alıyor. (Max 50)
Ghosting yok. Hoparlör seviyesi gayet tatmin edici.
Kalın bir monitör, ayakları da çok büyük masanız küçük ise sıkıntı olabilir.

Genel düşüncelerim böyle, bu fiyata iyi bir f/p ürünü.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Oğuz
Monitörün kurulumunu dün yaptım.
Düz siyah ekranda siyah seviyesi çok iyi değil. Ama monitörün bölgesel karartması çok iyi. Bu yüzden çok sırıtmıyor.
Parlaklığı çok iyi, ben 10 seviyesinde kullandığım halde gözümü alıyor. (Max 50)
Ghosting yok. Hoparlör seviyesi gayet tatmin edici.
Kalın bir monitör, ayakları da çok büyük masanız küçük ise sıkıntı olabilir.

Genel düşüncelerim böyle, bu fiyata iyi bir f/p ürünü.
240 hz de 10 bit kullanıyorum.

Ürünün kurulumunu şimdi yaptım. Sistemi kurmadan önce aldığım için şimdilik TV olarak kullanıyorum -ki harika-
Işıklarının yerini bulamadım önde ışıkların yanması lazım onu kurcalayacağım.
Bir de kurulumda şu şekilde bir parça arttı, montaj şemasında da bu parçayı göremedim. Neden bu parça kutudaydı?
WhatsApp Görsel 2024-09-11 saat 20.29.35_35dd4077.jpg

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
MURAT GÜLLÜ
Ürünün kurulumunu şimdi yaptım. Sistemi kurmadan önce aldığım için şimdilik TV olarak kullanıyorum -ki harika-
Işıklarının yerini bulamadım önde ışıkların yanması lazım onu kurcalayacağım.
Bir de kurulumda şu şekilde bir parça arttı, montaj şemasında da bu parçayı göremedim. Neden bu parça kutudaydı?
Alıntıyı görüntüle
O sanırım duvar aparatı hocam .

Top Bottom