Acer Swift GO SFG14 72 77SK Intel Ultra 7 155H İşlemci Arc Graphics 16GB RAM 512GB SSD EVO 14'' 2.8K Oled W11 Gümüş Notebook özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Acer Swift GO SFG14 72 77SK Intel Ultra 7 155H İşlemci Arc Graphics 16GB RAM 512GB SSD EVO 14'' 2.8K Oled W11 Gümüş Notebook özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
İşlemci gayet güçlü, skorlara bakılırsa bir nevi verimli i7 13700H gibi. Bu fiyata alternatif Huawei var ancak bu modelin işlemcisi daha güçlü. Oynayacağı oyunlar güç gerektiriyor (GPU), sadece işlemciyle oynamak memnun etmez bir de üstüne üstlük 2.8k ekrana sahip bu model bir de 60 Hz değil 90 Hz, cihazın ayarlarına göre zaten oynanamaz ancak ayar düşürse bile akıcı oynayamaz yüksek ihtimal. Alınacak oyuncu laptopları da ya görünüm olarak üniversiteye uygun olmayabilir ya da sesli çalışabilir. Ağırlıklı olarak okul hayatı varsa bu cihaz mantıklı ancak yazılan oyunları oynama konusunda üzebilir.
Snapdragon CPU'larda uyumluluk sorunu var şu anlık, tutarlı ve stabil çalışamıyorlar diye bahsediliyor. Bu modelin işlemcisi verimlilik tarafına daha ağır bastığından pil ömrü konusunda memnun edebilir (65 Wh kapasite çok değil ama memnun eder). Ekrandan dolayı muadillerine göre daha fazla güç tüketecek ancak bu pil ömrü farkına değer kesinlikle.
Oyun oynamıyorsa kesinlikle macbook alması lazım. Şu an açık ara en iyi laptoplar M serisi işlemcili macbooklar.
Snapdragon işlemcili laptoplarda bazı programlarda uyumsuzluk sorunu var. Kullanacağı bir programa denk gelirse sıkıntı.
Öğrenciyse ve dolayısıyla gün içerisinde dizüstü bilgisayarı taşıyacaksa hafif bir oyuncu laptopu alabilir. 2 kiloyu çok geçmesin. Örnek olarak mesela lenovo ideapad 5 pro serisi ideal olabilir.
Oyun oynamıyorsa kesinlikle macbook alması lazım. Şu an açık ara en iyi laptoplar M serisi işlemcili macbooklar.
Snapdragon işlemcili laptoplarda bazı programlarda uyumsuzluk sorunu var. Kullanacağı bir programa denk gelirse sıkıntı.
Öğrenciyse ve dolayısıyla gün içerisinde dizüstü bilgisayarı taşıyacaksa hafif bir oyuncu laptopu alabilir. 2 kiloyu çok geçmesin. Örnek olarak mesela lenovo ideapad 5 pro serisi ideal olabilir.
ben mac kullanıcısıyım mac de autocad ya da başka programlarda uyumsuzluk olduğu için windows a geçmeyi düşünüyorum bu cihaz işimi görür mü? pil ömrü kaç saat götürür bilgisi olan biri aydınlatabilir mi?
ben mac kullanıcısıyım mac de autocad ya da başka programlarda uyumsuzluk olduğu için windows a geçmeyi düşünüyorum bu cihaz işimi görür mü? pil ömrü kaç saat götürür bilgisi olan biri aydınlatabilir mi?