baktım bulamadım 14 inch bi bilgisayar alasım var temel işler içinBu paraları etmez bu bilgisayarlar, 14" bilgisayar alacaksanız lenovo thinkpad'lere bakın aynı fiyata 16gb ram bulabilirsiniz.
Konudaki bilgisayarın alanı ofis bilgisayarı, hem ikinci eli söz etmek abes sıfır bir cihaza karşı hem de oyuncu laptopundan bahsetmek abes.şimdi bende bunlara baktım 5 kuruş etmezler gider 2.el oyuncu laptop u alırım daha mantıklı bunlara bu fiyat değmez. 8gb ram çok az sadece işlemci güzel onun harici çöp
Örnek bir model atabilirseniz alacak kişiler için de daha bilgilendirici olacaktır.Bu paraları etmez bu bilgisayarlar, 14" bilgisayar alacaksanız lenovo thinkpad'lere bakın aynı fiyata 16gb ram bulabilirsiniz.
Bunu alacak insan oyun için almıyor zaten, bu konfigürasyonla daha fazla pil ömrü, kolay taşınırlık ve günlük kullanım için alıyor.şimdi bende bunlara baktım 5 kuruş etmezler gider 2.el oyuncu laptop u alırım daha mantıklı bunlara bu fiyat değmez. 8gb ram çok az sadece işlemci güzel onun harici çöp
i5-1335U'lu modelin ekranının %100 sRGB olduğu da kendi sitesinde belirtilmiş ayrıca, normalde diğer cihazlardaki ekranlar genel olarak %62.5 sRGB değerine sahiptir. Bu da ayrılan bir özelliği. RAM için de boşta slot bulunuyor, daha sonra artırılabilir.Bunu alacak insan oyun için almıyor zaten, bu konfigürasyonla daha fazla pil ömrü, kolay taşınırlık ve günlük kullanım için alıyor.
Bu tip işler için şu an 8GB ram yetse de, fiyata göre 16GB olsa çok daha alınabilir olurmuş elbette.
Her cihaza oyun odaklı bakmak biraz abes kaçıyor, insanların farklı kullanım amaçları var.
Hocam şu modellere bakabilirsiniz piayasada 14 inç IPS model seçeneği çok fazla yok. Baktığım modellerin hepsi IPS ekran.baktım bulamadım 14 inch bi bilgisayar alasım var temel işler için
bu milleti kazıklamak kullanım amacı için demedim ben. ofis pc si olduğu için 50k ver o zaman bu kafayla ne diyeyim.Bunu alacak insan oyun için almıyor zaten, bu konfigürasyonla daha fazla pil ömrü, kolay taşınırlık ve günlük kullanım için alıyor.
Bu tip işler için şu an 8GB ram yetse de, fiyata göre 16GB olsa çok daha alınabilir olurmuş elbette.
Her cihaza oyun odaklı bakmak biraz abes kaçıyor, insanların farklı kullanım amaçları var.
Böyle düşünmek yanlış ama 14" seçeneğinde güzel laptoplar bu fiyata satılıyor ayrıca adaptörleri çok küçük oluyor ve type-c girişli oluyor. İnsanlar taşınabilmesi ve hafif olması için tercih ediyor bunları sizse oyuncu bilgisayarı öneriyorsunuz.bu milleti kazıklamak kullanım amacı için demedim ben. ofis pc si olduğu için 50k ver o zaman bu kafayla ne diyeyim.
bak güzel kardom 14 inç 15.6 inç değil ayriyeten bu laptoplar dediğin gibi daha minimal yani daha güçsüz aciz değersiz birer donanıma sahip bilgisayar toplamaları tamam mı. Kalkıp böylesine aciz zavallı acınası bir laptop yapıp 2.el oyuncu bilgisayarı ile hemen hemen aynı fiyatta satmanın adı ahlaksızlıktır. Elbette buna göz yumup üretici haklı vs diyerek o tarafı haklı bulan 3-5 dane ekmek elden su gölden yaşayan insanlar çıkacaktır. Fakat bu tarz bir şey yapıp 16 ram i bile çok görüp 8 ram koyup bu fiyatı istemek kötü bir amaç emel veya olguya sebep olur.Böyle düşünmek yanlış ama 14" seçeneğinde güzel laptoplar bu fiyata satılıyor ayrıca adaptörleri çok küçük oluyor ve type-c girişli oluyor. İnsanlar taşınabilmesi ve hafif olması için tercih ediyor bunları sizse oyuncu bilgisayarı öneriyorsunuz.
konudaki laptop iyi midir kötü müdür bilmem etmem de ofis pcsi diye her pc 10k mı olacak ? macbooklara insanlar neden 100k veriyor o zaman bu mantıkla ?bu milleti kazıklamak kullanım amacı için demedim ben. ofis pc si olduğu için 50k ver o zaman bu kafayla ne diyeyim.