qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,590
İşlemci ağırlıklı ucuz bir laptop isteyenler için öneririm.
Diyebiliriz.Efsane cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şarj süresi dışında macbook katili diyebiliriz miyiz hocam
Hocam bu aylarda laptop arıyorum, kasam olduğu için oyun için bakayım demiyorum. Macbook almayı düşündüm ama hem işletim sistemi ve özgürlüğü olmamasından dolayı tam karşılığında bir şey istiyorum. Asuslar mı iyidir yoksa bu mu?İşlemci ağırlıklı ucuz bir laptop isteyenler için öneririm.
Bu laptop 60Hz %100 sRGB panele sahip. Dizi film için iyi işlemci bütçedeki en iyisi. Alınabilir. Ram ve SSD yükseltilebiliyor fakat garanti bozuyormu bilmiyorum.Hocam bu aylarda laptop arıyorum, kasam olduğu için oyun için bakayım demiyorum. Macbook almayı düşündüm ama hem işletim sistemi ve özgürlüğü olmamasından dolayı tam karşılığında bir şey istiyorum. Asuslar mı iyidir yoksa bu mu?
Ya tamamen tasarım ve editörlük için kullanıcam. Evde ise dizi film takılmak içinBu laptop 60Hz %100 sRGB panele sahip. Dizi film için iyi işlemci bütçedeki en iyisi. Alınabilir. Ram ve SSD yükseltilebiliyor fakat garanti bozuyormu bilmiyorum.
Ekran kartı olarak Mcbooklardan kötü.Ya tamamen tasarım ve editörlük için kullanıcam. Evde ise dizi film takılmak için
Zenbooklar nasılEkran kartı olarak Mcbooklardan kötü.
8 GB ram modelleri alınmaz çünkü lehimli ram ile geliyorlar.Zenbooklar nasıl
Önerin var mıdır?8 GB ram modelleri alınmaz çünkü lehimli ram ile geliyorlar.
İşlemcisi çok güçlü bütçesine göre.film dizi için 22k koymaya gerek yok
Grafik birimi olarak m2 ile arasında %20 civarında bir fark var ama işlemcilerin kendilerini kıyasladığımızda 13700h m2'yi 2'ye katlıyor, tabii m serisi işlemciler kadar verimli değil ama tahminimce bu acer da tarayıcı ve günlük kullanım senaryolarında 8-10 saat gider. Ayriyeten en ucuz macbook air m2 ne kadar dostlar bir de öyle düşünün. Bir de bunda 2 tane thunderbolt girişi var.Ekran kartı olarak Mcbooklardan kötü.
Aga mac alanlar sanki o cihazla dağları mı deliyorfilm dizi için 22k koymaya gerek yok