Hocam bu aylarda laptop arıyorum, kasam olduğu için oyun için bakayım demiyorum. Macbook almayı düşündüm ama hem işletim sistemi ve özgürlüğü olmamasından dolayı tam karşılığında bir şey istiyorum. Asuslar mı iyidir yoksa bu mu?
Hocam bu aylarda laptop arıyorum, kasam olduğu için oyun için bakayım demiyorum. Macbook almayı düşündüm ama hem işletim sistemi ve özgürlüğü olmamasından dolayı tam karşılığında bir şey istiyorum. Asuslar mı iyidir yoksa bu mu?
Bu laptop 60Hz %100 sRGB panele sahip. Dizi film için iyi işlemci bütçedeki en iyisi. Alınabilir. Ram ve SSD yükseltilebiliyor fakat garanti bozuyormu bilmiyorum.
Bu laptop 60Hz %100 sRGB panele sahip. Dizi film için iyi işlemci bütçedeki en iyisi. Alınabilir. Ram ve SSD yükseltilebiliyor fakat garanti bozuyormu bilmiyorum.
Grafik birimi olarak m2 ile arasında %20 civarında bir fark var ama işlemcilerin kendilerini kıyasladığımızda 13700h m2'yi 2'ye katlıyor, tabii m serisi işlemciler kadar verimli değil ama tahminimce bu acer da tarayıcı ve günlük kullanım senaryolarında 8-10 saat gider. Ayriyeten en ucuz macbook air m2 ne kadar dostlar bir de öyle düşünün. Bir de bunda 2 tane thunderbolt girişi var.
Bence fiyatına göre kaçırılmaması gereken gerçekten üst seviye bir cihaz.
Aga mac alanlar sanki o cihazla dağları mı deliyor , o adamlarnda film günlük kullanım falan takılıyor. Bence bu cihaz herhangi bir iş için gayet yeterli. Sadece yüksek çözünürlükte video edit yapacaksan ekranın biraz yetersiz kalma ihtimali var o zaman da 4k 60 hz monitor alırsın 3-5 bine okay yani.