Neler Yeni

ACER UM.HV2EE VG272X KUTU İÇERİĞİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş

ConquerorXIV

80+ Gold
tv olarak kullanılacak bir monitör değil başka bakmanı öneririm

ConquerorXIV

80+ Gold
renkleri çok iyi değil, 240hz lik oyuncu monitöründen tv olmaz

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
renkleri çok iyi değil, 240hz lik oyuncu monitöründen tv olmaz
Hocam aynısından sipariş verdim bugun geldi heryerde ips diyor ama galiba ips değil bi bilginiz varmı çünkü ne kutusunda ne klavuzlarda hiç bi şekilde ips yazmıyor iade edip 165hz asus tuf gaming alayımmı yerine mesela ?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
Hocam aynısından sipariş verdim bugun geldi heryerde ips diyor ama galiba ips değil bi bilginiz varmı çünkü ne kutusunda ne klavuzlarda hiç bi şekilde ips yazmıyor iade edip 165hz asus tuf gaming alayımmı yerine mesela ?
ben de benzer ikilemdeydim. goruntu evet asırı iyi degil ama 240hz 0.1ms ve fiyatı hepsini notrledi benim icin. hikayeli oyunlara da fazlaca vakit ayırıyorsanız baska monitor sanki daha iyi olabilir.

ConquerorXIV

80+ Gold
ıps olmasa ben almazdım, fps oyuncusu değilsen iade et
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fiyata daha iyi olması beklenemezdi zaten

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
ıps olmasa ben almazdım, fps oyuncusu değilsen iade et

bu fiyata daha iyi olması beklenemezdi zaten
Hocam genelde fps oynıcam ama hikayeli oyunlarada yer veririm sendedemi bu monitör var ve ips mi hocam

ben de benzer ikilemdeydim. goruntu evet asırı iyi degil ama 240hz 0.1ms ve fiyatı hepsini notrledi benim icin. hikayeli oyunlara da fazlaca vakit ayırıyorsanız baska monitor sanki daha iyi olabilir.
Aktif olarak kullanıyorsanız son yorumunuz nedir hocam bu ekran karartma muhabbeti varmı nasıl 240hz sıkıntısız alıyormusunuz ben csgo valo felan oynıcam arada gta5 gow rdr2 felan

ConquerorXIV

80+ Gold
kullanmaya devam o zaman kafanı bulandırma

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
Hocam genelde fps oynıcam ama hikayeli oyunlarada yer veririm sendedemi bu monitör var ve ips mi hocam

Aktif olarak kullanıyorsanız son yorumunuz nedir hocam bu ekran karartma muhabbeti varmı nasıl 240hz sıkıntısız alıyormusunuz ben csgo valo felan oynıcam arada gta5 gow rdr2 felan
aynen bu sabah geldi 5-6 saattir kullaniyorum. karsilastirabilecegim alternatif kullanmadigim icin cok yorum yapamayacagim 75hzden gectim. ben 250+ fps aliyorum valorantta o yuzden kasma donma olmadan gayet guzel oynatiyor. Parlaklik kisma fln olmadi bende gerekli şeyleri acmama ragmen. Sorunsuz su an. Renkleri de normal kullanici icin bence yeterli. rekabetci oyunlar icin 24 inc daha iyi olur bence ama hikayeli oyunlar icin 27inc gercekten keyifli benim fikrimce.

Top Bottom