Acer VG271UM3 Neden Ucuz? Alınır Mı? (5400₺)

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
607
arkadaşlar "ucuz 2K" diye nitelendirdiğim Sonic T80'den bile ucuz nedense. az daha ucuz olsa 1080p monitör fiyatında. bunun sebebini çok merak ediyorum. anladığım kadarıyla FreeSYNC var ama G-SYNC yok. IPS ama renk gamutlarını bulamadım. bunu bu kadar ucuz yapan ne malzemesinden mi çalmışlar? paneli mi kötü? malzeme kalitesi mi? yoksa satıcıların elinde mi kalmış? inceleme videosu gibi bir şey bulan varsa paylaşırsa sevinirim.

Düzenleme: Başlıkta 180Hz yazıyor Özelliklerde 75. hangisi doğru anlamadım. aynı şekilde başlıkta 2k yazıyor açıklamada 1080p
Düzenleme2: Bir de VA Yazıyor başlıkta IPS. Sanırım En son HD'ye falan düşecek

Son düzenleme:
arkadaşlar "ucuz 2K" diye nitelendirdiğim Sonic T80'den bile ucuz nedense. az daha ucuz olsa 1080p monitör fiyatında. bunun sebebini çok merak ediyorum. anladığım kadarıyla FreeSYNC var ama G-SYNC yok. IPS ama renk gamutlarını bulamadım. bunu bu kadar ucuz yapan ne malzemesinden mi çalmışlar? paneli mi kötü? malzeme kalitesi mi? yoksa satıcıların elinde mi kalmış? inceleme videosu gibi bir şey bulan varsa paylaşırsa sevinirim.

attığınız link çalışmıyor bende

Hocam link yanlış galiba girince telefonlar falan çıkıyor ama link yazısına bakınca da monitör linki

Hocam link yanlış galiba girince telefonlar falan çıkıyor ama link yazısına bakınca da monitör linki
attığınız link çalışmıyor bende
bende çalışıyor. hepsi buradada başlığı şöyle onu yazmayı deneyin :

Acer VG271UM3 UM.WQ1EE.H01 27" 1 Ms 2k IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha bu arada teşhir ürünüymüş sebebi bu olsa gerek

bende çalışıyor. hepsi buradada başlığı şöyle onu yazmayı deneyin :

Acer VG271UM3 UM.WQ1EE.H01 27" 1 Ms 2k IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

ha bu arada teşhir ürünüymüş sebebi bu olsa gerek
ben googleden aratıncada giremiyorum ikinci el telefon sayfasına atıyor

neyse fiyatı ne kadardı varsa o fiyata öneriyim size maks bütçe nedir ve istediğiniz özellikler
5400'dü fiyatı neden bu kadar ucuz diye yazmıştım. maks bütçe 10k ama 9 civarı ayrıyorum. 144hz ve üzeri, renk gamutu iyi olan, tercihen iyi bir marka (ya da en azından sorunsuz bir model), 27" 2K, tercihen IPS ve hem FreeSync hem G-Sync aynı anda olursa iyi olur çünkü daha hangi ekran kartını alacağıma karar veremedim. hoparlör olursa da iyi olur, pivot'a gerek yok

aklımda da vg27aq3a var.

5400'dü fiyatı neden bu kadar ucuz diye yazmıştım. maks bütçe 10k ama 9 civarı ayrıyorum. 144hz ve üzeri, renk gamutu iyi olan, tercihen iyi bir marka (ya da en azından sorunsuz bir model), 27" 2K, tercihen IPS ve hem FreeSync hem G-Sync aynı anda olursa iyi olur çünkü daha hangi ekran kartını alacağıma karar veremedim. hoparlör olursa da iyi olur, pivot'a gerek yok

aklımda da vg27aq3a var.
fena model değil alınır sizin isteklerinize enn çok uyan gibi

fena model değil alınır sizin isteklerinize enn çok uyan gibi
evet biraz öyle. kafamdaki tek soru işareti 2k ucuza t80 var. paneli çok farklı değil sanırım gamut olarak. aradaki farka değer mi diye düşünüyorum

evet biraz öyle. kafamdaki tek soru işareti 2k ucuza t80 var. paneli çok farklı değil sanırım gamut olarak. aradaki farka değer mi diye düşünüyorum
yani kafanıza göre orasını bilemem illaki fakrlı bi şık istiyorsanız bunada bakabilirsiniz ama asus size daha iyi isteklerinize

ha birde para varsa şuda var daha indirimde .d

https://www.rampage.com.tr/products...c-g-sync-rgb-pivot-beyaz-flat-oyuncu-monitoru

donanım arşivi incelemesini çekmişti bakabilirsin

yani kafanıza göre orasını bilemem illaki fakrlı bi şık istiyorsanız bunada bakabilirsiniz ama asus size daha iyi isteklerinize

ha birde para varsa şuda var daha indirimde .d

https://www.rampage.com.tr/products...c-g-sync-rgb-pivot-beyaz-flat-oyuncu-monitoru

donanım arşivi incelemesini çekmişti bakabilirsin
beyaz olan sistemime pek uymaz ama aoc iyiymiş. renk gamutları asus'tan iyi mi? var mı incelemesi

Geri