edizzier
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Ümit Edis
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam g24-20 almayı düşünüyorum da içimden bir ses AOC 24G2SPU bekle diyor stoğa. Pivot 90° özelliği ve stand özellikleri (sağa sola aşağı yukarı) olsun/USB port olsun/ renk doygunluğu ve paneli olsun her türlü çekici yapmışlar ve fiyatı idealdi tek sıkıntı satıcısı yok bu ürünün. Öyle tadımlık mı ürettiler ne yaptılar anlamadım. Oklar ısrarla G24-20yi gösteriyor. Kullananlar varsa 90° pivot açısı var mıdır?Ne aldıysan bana da söyle bende aynısından alıcam galiba ben 27-20 modelini alacaktım ama 3060 ti ekran kartı için 24 daha uygun gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu da gayet hoş ama keşke stand için biraz özellik ekleselerdi. En azından yükseklik ayarlama vs.Bekleyebilirseniz Omen 25i'de indirim bekleyebilirsiniz, Amazon'da indirime çok giriyor.
HP OMEN 22J05AA 25" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP OMEN 22J05AA 25" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP OMEN 22J05AA 25" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.144,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Son düzenleme: