Yeni gelende de piksel sıkıntısı çıktı. Bendeki de ne şans arkadaş ya. Resimdeki gibi çizgi var. Sanki çizik gibi ama ele takılmıyor muhtemelen içerde sıkıntı. Buda iadeye
Denerseniz buraya da yazar mısınız? Bir de genel olarak nasıl 180 hz 8 bit kullanırken? Memnun kaldınız mı?
geçmiş olsun hocam. ben de yarın alacağım kargodan. bakalım.Yeni gelende de piksel sıkıntısı çıktı. Bendeki de ne şans arkadaş ya. Resimdeki gibi çizgi var. Sanki çizik gibi ama ele takılmıyor muhtemelen içerde sıkıntı. Buda iadeye
Teşekkür ederim. Umarım senin sorunsuz gelir. Bir şans daha vereyim mi diye düşünüyorum ama uğraşmaktan da sıkıldım-
geçmiş olsun hocam. ben de yarın alacağım kargodan. bakalım.
İps glowOdada hiçbir parlayan yansıma ışık yok, siyah ekran açtığımda karşıdan bakınca koyu gri kenara doğru gittikçe turunculaşıyor. En kenardan baktığımda tupturuncu bir renk görüyorum. Işık açık kapalı her şekilde denedim durum bu. (Telefondan kaynaklı değil kendi gözümlede aynı fotoğrafdaki görüntüyü görüyorum) IPS panelde bu normal mi?
Eğer bu normal diyorsanız bu videoda 05:38 inci saniyeye bakar mısınız IPS olmasına rağmen kusursuz bi siyah var. Anlamaya çalıştığım tüm IPS lerde bu sorun varmı yoksa sadece ACER larda mı böyle. Alacak arkadaşlarıda bilgilendirmiş olalım.
Piksel sorunu dışında renk kalitesi, malzeme kalitesi gibi genel olarak monitörü nasıl yorumlarsınız hocam. Hiç piksel sorununuz olmasaydı mesela?Teşekkür ederim. Umarım senin sorunsuz gelir. Bir şans daha vereyim mi diye düşünüyorum ama uğraşmaktan da sıkıldım
Asus vg249q1r ips monitör kullanıyorum. 2k geçmek için aldım. Piksel sorunları olmasaydı kesinlikle kullanırdım. Renklerin canlılığı beni tatmin etti. Siyah renkte parlamalar biraz can sıkıyor, ama oda ips in genelinde oluyormuşPiksel sorunu dışında renk kalitesi, malzeme kalitesi gibi genel olarak monitörü nasıl yorumlarsınız hocam. Hiç piksel sorununuz olmasaydı mesela?
Işık sızması değil, ips glow var. Tüm ips panellerde olan bir sorundur. Bazısında daha az bazısında daha yoğun olabilir. Önemli olan tam karşıdan bakıldığı zaman rahatsız edip etmemesidir. Karanlıkta, yüksek parlaklıkta ve farklı açılarla ışıldama TÜM ips panellerde artar.Odada hiçbir parlayan yansıma ışık yok, siyah ekran açtığımda karşıdan bakınca koyu gri kenara doğru gittikçe turunculaşıyor. En kenardan baktığımda tupturuncu bir renk görüyorum. Işık açık kapalı her şekilde denedim durum bu. (Telefondan kaynaklı değil kendi gözümlede aynı fotoğrafdaki görüntüyü görüyorum) IPS panelde bu normal mi?
Eğer bu normal diyorsanız bu videoda 05:38 inci saniyeye bakar mısınız IPS olmasına rağmen kusursuz bi siyah var. Anlamaya çalıştığım tüm IPS lerde bu sorun varmı yoksa sadece ACER larda mı böyle. Alacak arkadaşlarıda bilgilendirmiş olalım.
geçmiş olsun hocam. Uğraştıracak gereksiz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
şansızlığa bakar mısınız? Böyle çıktı kutu hasarlı sorun olmaz dedim poşetinden çıkarınca karşılaştığım manzara...
İki monitörü de görmüş biri olarak sence 170 hz deki ips glow 180e göre çok farkediyor mu. Birini seçecek olsan hangisini tercih ederdin.Ben bir şans daha verdim bakalım. 2 ürünüde bugün iade ettim. Son ürünün değişimini talep ettim. Değişim süreleri hakkında bilgisi olan var mi acaba ya da deneyimleyen.