omuraycil
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 380
- İsim
- Ömür AYCIL
Teşekkür ederimAkillardaki soru işaretlerine açıklık getirmişsin hocam eline emeğine sağlık. Benim siparişte ki 100 TL ucuz olan 170 hzlik de yola çıkmış geldiğinde detayları yazarım.
teşekkür ederimValla on numara açıklık getirmişsin. USB ve renk derinliği dışında bir artısını göremedim 170 hz olanda. 180 hz modelde 120 Hz'ye alınca bit işi de çözülüyor. Sanırım 180 hz modelini alacağım. Eline sağlık.
Evet usb hub dışında artısı yok bit olayida 120hz de çözülüyor zaten videoda belirttiğim gibi profesyonel video fotoğraf ile uğraşmıyorsanız 8-10 bit farkını anlamak imkansız. İlla 10 bit isteyenlerede seçenek sunulmuş
Birde 170hz olan Aas ips 180hz olan gerçek ips
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunla birlikte 2 tane acer aldım ikisindede olu piksel ışık sızması yokArkadaşlar başka alan varsa geldiğinde ölü piksel var mı yok mu yazabilirse seride kronik mi öğrenmiş oluruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlıktaki monitörü alman en mantıklısı diğerleriyle aynı özellikte hatta 10-15hz daha fazla yenileme hızına sahip ve 1000-1600 tl daha ucuzViewSonic VX2780J-2K, Asus VG27AQ ve bu monitör arasında kaldım. Bu monitör kafama çok yatıyor sizce bu üçünden hangisini almalıyım
Ayrıca herkes için eklemeyelim ki başlıktaki monitör ile MSİ in G274QPF modeli ile kıyaslama şansım oldu ikisi arasında görüntü renk hız olarak hiçbir fark yok hatta acer da hoparlör olması artı avantaj
Son düzenleme: