Tam bir bilgim yok hocam benim maalesefdavinci resolve dan iyi mi? o direkt bedava haberiniz olsun.
Başlıkta ne yazıyor hocamvideo editi programı tarzı bir şey mi indirmeme gerek var mıdır?
Büyük ihtimal değildir. Fakat bedava olduğu sürece hiçbir zararı yok.davinci resolve dan iyi mi? o direkt bedava haberiniz olsun.
Hocam yukarıda birisi direkt uygulamanın linkini vermiş. Onu indirmek gerekiyor galiba.İndirdim kur diyorum inmiyor. 61mb indiyorum. İnstall diyorum kapanıyor.
Harbiden dolu doluymuş haaBüyük ihtimal değildir. Fakat bedava olduğu sürece hiçbir zararı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleHocam aldıktan sonra gördüm bunlar bir sürü daha şey veriyor.
Ben yine anlamadım. Konuda verilen siteden Shareware deneni indirdim, 61MB kurulum yaptı. Kapandı, sonra sizin verdiğiniz linkten indirdim uygulamayı free download yazan yerden. Açıldı, bunun ücretli olanını nasıl kullanacağım? Sitede kod var, nereye gireceğim?Bide Türkçe.. Sen muhteşem bir detaysın dostum shotcut kullanıyordum bazen absürt hatalar verip projemi hiç ettiği oluyordu şimdi bunu öğrenicecm teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar yapmanız gereken
sitesinden uygulamayı indirip kurmanız. Uygulamayı açtıktan sonra sağ üstte hesap kısmı var oradan hesabınızı girin yoksa da google ile girin fark etmez. Hesaba giriş yaptıktan sonra 'Vip aboneliği aktif et' diye bir seçenek geliyor. Orada en başta hocamın attığı linkten altığınız kodu yapıştırın ve 1 yıllık aktivasyon hemen oluyor.AceThinker Wind Cut - Easy Video Editing Software
AceThinker Wind Cut is an intelligent video editor that lets you create stunning movies from videos, music, and photos like a pro.www.acethinker.com
sağolun hocam instaya videoları capcuttan yapmaktan sıkılmıştım hallettim 5 dk da teşekkürlerFena olmayan bir programdır kendileri...
Buyrun Link'i burada
- 1 bilgisayar için 1 yıllık bir lisansa sahip,
- Bir yıl boyunca ücretsiz güncelleme alırsınız,
- Ücretsiz olarak teknik desteği maalesef yok,
- İndirim sona ermeden önce anahtar kodunu kullanılmalı
NOT: Eğer konuyu yanlış başlığa açtıysam lütfen uyarın/bildirin ve nereye açılması gerekiliyorsa güncelleyeyim...
yeni projeye tıkla yeni sayfa açılıo orda sağ üstte hesap yazıyoBen yine anlamadım. Konuda verilen siteden Shareware deneni indirdim, 61MB kurulum yaptı. Kapandı, sonra sizin verdiğiniz linkten indirdim uygulamayı free download yazan yerden. Açıldı, bunun ücretli olanını nasıl kullanacağım? Sitede kod var, nereye gireceğim?