Neler Yeni

Acı Cekiyorum (kız arkadaş meselesi)

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,956
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Tcsinin son 5 hanesini unutmusum oyle unutulmaz boyle unutulur

arifand34

80+
Annenin sözünden çıkma. Sen konuya yaxmayı unutmuşsun ama annen sana köyden kız bile buldu.
aklım başıma geldi artıkın karşıma alcam saygı duyacaklar umarım ayrılmaz tabi kız arkadaşım o kadar fedakarlık yapıcam

Son düzenleme:
merhaba 1 ay önce kızla tanıştım sevgili olduk ailesinden annesini ablasını kardeşini hepsini arkadaşlarını tanıma fırsatım oldu çok güzel anlaştık ilişkimiz o kadar güzeldi ki hersey mükemmeldi buluşuyorduk geziyorduk eğleniyorduk fakat benim ailem kızı sebepsiz şekilde istemedi kız baya da güzel yalan yok ailemin zoruyla kıza hiç bir açıklama yapmadan ayrılmak zorunda kaldım numaramı değişerek sosyal medyadan silerek ailem herseyime el koydu telefon pc mecbur bunu yapmak zorunda kaldım o kadar çok acı çekiyorum ki uzak mesafe ilişkisiydi o annemin istemediğini az çok anlamıştı bende yok demiştim üzülmesin diye umut verip yarı yolda bırakmak gibi oldu o kadar çok üzülüyorum ki o kadar alıştırmıştı ki kendisine bidaha onun gibi biri. bulamayacagımı düşünüyorum (24yas) çok mutsuzum ağlıyorum arada ne yapmam gerek şimdi nasıl unutabilcem
24 yas olayı degil gibi bu 13 yas olayı sanki

Kara*

80+ Silver
24 yaşındasın ve ailen telefonunu elimden mi alıyor ?
Ya fena kolpa konu yada senin artık ailene büyüdüğü açıklama vaktin gelmiş
images.jpeg

Ona köyden temiz özellikle nA*uslu kız alacaklar belki.

Top Bottom