Neler Yeni

Aci̇l Modem Öneri̇si̇ Max 650tl

Juiclair0

80+ Silver
Modemim bozuldu arkadaşlar yarın alıcamda acil 650 TL'ye kadar menzili güçlü modem önerisi max 26megabit alıyorum zaten ona göre öneri yapar mısınız (menzili ve kablolu internetinde sıkıntı olmasın yeter)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Modemim bozuldu arkadaşlar yarın alıcamda acil 650 TL'ye kadar menzili güçlü modem önerisi max 26megabit alıyorum zaten ona göre öneri yapar mısınız (menzili ve kablolu internetinde sıkıntı olmasın yeter)
Bütçenize uygun, düzgün bir tek bu var. Ancak @tümen 'in attığını almanızı öneririm. Eğer daha yükseğe çıkarsanız, kesinlikle bunu öneririm.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Genelde sadece modemler yetmiyor. Özellikle ev küçük ve kare şeklinde değilse, duvarlar kalın ve çok sayıdaysa ve modem evin tam ortasına konumlandırılmayacaksa modem tek başına yetersiz kalacaktır. En garanti yöntem range extender, access point veya router tarzı ek bir ürün kullanarak sağlanır. Router veya access point özelliği olan eski bir modeminiz varsa masrafı iyice düşürebilirsiniz.

26 Mbps için 5 ghz destekli bir modem almaya değeceğini sanmıyorum. Önemli olan kesintisiz ve stabil bir bağlantı. Bu sebeple tp link veya zyxel'in vdsl destekli modemlerine bakabilirsin. Nispeten Asus, Keenetic, Tenda gibi markalara göre daha eski model ama işlevlerini başarıyla yerine getirebilirler.

Bu şekilde uygun bir modem ve ek ürün alabilirsiniz.

Range extender olarak önerebileceklerim;

Kendi kullandığım modemler;
Bu iki modemin çekim gücü arasında pek bir fark yok ama tp link antensiz olmasına rağmen bir tık daha iyi. Bu tp link modemi ttnetin taksitle sattıklarından ve çok daha eski olmasına rağmen 5ghz desteği mevcut.

Menzil genişletici olarak yukarıda attığım Xiaomiyi kullanıyorum.

Son düzenleme:

Juiclair0

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 650 diyorum 800 tllik atıyorsunuz 150 tl verirseniz alabilirim bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu allahın belasını kullanıyorum zatn parçalamak için bekliyorum kanka bunu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçenize uygun, düzgün bir tek bu var. Ancak @tümen 'in attığını almanızı öneririm. Eğer daha yükseğe çıkarsanız, kesinlikle bunu öneririm.
https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-asus-dsl-n16-300-mbps-vdsl2-fiyati,5882395.html bunu alıp bide xiaomi wifi pro alsam menzil için nasıl olur ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Juiclair0

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Güvenilir, hiç merak etme.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu allahın belasını kullanıyorum zatn parçalamak için bekliyorum kanka bunu :D
Hocam bu modemden şikayetiniz neydi? Ortalama düzeyde bir modem olduğundan bu bütçede anca aynı özelliklerde bir modem bulabilirsiniz. İş yerimde de tp link Td w9970 v4 kullanılıyor. Önceden attığım v3 ü lojmanda bir kaç sene kullanmıştım sorun yoktu.

Xiaomi range extenderı kullanıyorum. Ürün güzel tek sıkıntısı tekrarlayıcı olarak kullanırken menzil genişletmeye dair bir belirtisi yok denecek kadar az. Yani asıl modemdeki wifi adı X diyelim, Xiaomi bunu birebir kopyalayarak menzil genişletmesi gerekiyor bu sayede modemdeki wifi ağını değiştirmek zorunda kalmadan aynı ağ ile evin içinde kesintisiz internet kullanabilmenize yarıyor. Bu özellik 5 para etmez ancak yeni bir wifi adı verip evde köşe değiştirdiğinizde menzili bayağı genişletiyor.

Juiclair0

80+ Silver
Hocam bu modemden şikayetiniz neydi? Ortalama düzeyde bir modem olduğundan bu bütçede anca aynı özelliklerde bir modem bulabilirsiniz. İş yerimde de tp link Td w9970 v4 kullanılıyor. Önceden attığım v3 ü lojmanda bir kaç sene kullanmıştım sorun yoktu.

Xiaomi range extenderı kullanıyorum. Ürün güzel tek sıkıntısı tekrarlayıcı olarak kullanırken menzil genişletmeye dair bir belirtisi yok. Asıl modemdeki wifi adı X diyelim, Xiaomi bunu birebir kopyalayarak menzil genişletmesi gerekiyor bu sayede modemdeki wifi ağını değiştirmek zorunda kalmadan aynı ağ ile evin içinde kesintisiz internet kullanabilmenize yarıyor. Bu özellik 5 para etmez ancak yeni bir wifi adı verip evde köşe değiştirdiğinizde menzili bayağı genişletiyor.
Bizim ev baya büyük kanka modem alt katta evin atıyorum arka kısmında benim odamda üst katta evin ön kısmında menzili yetersiz. Bugün modem alacağım öyle deneyeceğim olmazsa yine dediğiniz gibi xiaomi wifi alcam.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Samet Kapucuoğlu

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bizim ev baya büyük kanka modem alt katta evin atıyorum arka kısmında benim odamda üst katta evin ön kısmında menzili yetersiz. Bugün modem alacağım öyle deneyeceğim olmazsa yine dediğiniz gibi xiaomi wifi alcam.
Hadi hayırlı olsun bakalım. Yeni modem alınca sonuç pek değişmeyecek haberiniz olsun. 😅 Elimden çok modem geçti bizim eve yetecek modem bulamadığımdan router, menzil genişletici gibi ürünler kullanmadan olmuyor. 😔

Top Bottom