M monchaiy 80+ Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Rüzgar 4 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba ben 9. Sınıfa gidiyorum ve okumak istemiyorum ben kaynaştırılmış öğrenciyim açığa geçme tarihleri geçti açığa geçebiliyor muyum
Arkadaşlar merhaba ben 9. Sınıfa gidiyorum ve okumak istemiyorum ben kaynaştırılmış öğrenciyim açığa geçme tarihleri geçti açığa geçebiliyor muyum
wtka 80+ Bronze Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 753 Dahası Reaksiyon skoru 147 İsim can 4 Kasım 2024 #2 monchaiy yazmış: Arkadaşlar merhaba ben 9. Sınıfa gidiyorum ve okumak istemiyorum ben kaynaştırılmış öğrenciyim açığa geçme tarihleri geçti açığa geçebiliyor muyum Devamı için tıklayın... açığa geçmen için gerekli olanlar Genelgeye göre örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybedenler, milli sporcular, şehit ve gazi çocukları, evde ve hastanede eğitim alanlar açığa geçebilir
monchaiy yazmış: Arkadaşlar merhaba ben 9. Sınıfa gidiyorum ve okumak istemiyorum ben kaynaştırılmış öğrenciyim açığa geçme tarihleri geçti açığa geçebiliyor muyum Devamı için tıklayın... açığa geçmen için gerekli olanlar Genelgeye göre örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybedenler, milli sporcular, şehit ve gazi çocukları, evde ve hastanede eğitim alanlar açığa geçebilir