Neler Yeni

Öneri Açık Dünya Oyun Önerileri

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
borderlands 2,3 yada cyberpunk'ı aç bir kere daha bitir ben 4'cü kez bitiriyorum hayla doyamadım oyuna pp'den anladığım kadarıyla seviyorsun

rtx 3090

80+ Silver
Önerebileceğiniz eski olmayan açık dünya oyunları var mı ? Cyberpunk 2077, GTA 5, Far Cry 3, Far Cry Primal, Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Origins ve Assassin's Creed Odyssey harici, çoğunu oynadım ve oynayacağım. Witcher 3'de önermeyin, o oyunu pek sevmiyorum.
Watch dogs 2 hatta epic bedava dağıtmıştı

cemtastan2301

80+ Gold
Unity'nin optimizasyonu pek de iyi değil ve Syndicate de onun grafik motoru üzerine kurulmuş zaten, o yüzden neredeyse aynılar. Ama oynanamayacak bir sorunu olmuyor. Syndicate'yi daha geçen hafta bitirdim ve bir sorunla karşılaşmadım. Ama Unity bikaç hatası olmasına rağmen, eski AC oyunlarının tadını tam verdiği için çok güzeldi. Bence son AC oyunu Unity oldu, devamında hep dandik şeyler çıktı.
Ben Black Flag'dan sonrasına pek etkilenmemiştim eskisi gibi ama yine de tüm oynadığım AC oyunlarını zevkle oynadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkham Knight var ben de alacağım yakın zamanda. RPG seviyorsan Elder Scrolls ve Fallout serisine bakabilirsin. Horizon Zero Dawn ve Days Gone var (Fiyatlarını hakettiğini düşünmüyorum)
Horizon Zero Dawn'da güzel oyun, hikayesini falanda hiç izlemedim bir gün oynarım diye.

borderlands 2,3 yada cyberpunk'ı aç bir kere daha bitir ben 4'cü kez bitiriyorum hayla doyamadım oyuna pp'den anladığım kadarıyla seviyorsun
Aynen hocam, büyük bir etki bıraktı ben de. :D Ama bir oyunu 1 kere bitirdikten sonra daha oynayasım gelmiyor, sonuçta hikayenin nereye varacağını biliyorum ve heyecanlı olmuyor.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Aynen hocam, büyük bir etki bıraktı ben de. :D Ama bir oyunu 1 kere bitirdikten sonra daha oynayasım gelmiyor, sonuçta hikayenin nereye varacağını biliyorum ve heyecanlı olmuyor.
2. oynayışta kaçırdığın detayları görüyorsun, güzel oluyor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben Black Flag'dan sonrasına pek etkilenmemiştim eskisi gibi ama yine de tüm oynadığım AC oyunlarını zevkle oynadım.

Horizon Zero Dawn'da güzel oyun, hikayesini falanda hiç izlemedim bir gün oynarım diye.

ben 4 kez oynuyorum be haylen daha etkiliyor ve ayriyetten sürekli gözümden kaçırdığım şeyleri görüyorum budamı varmış felan diyorum haylen daha şaşırtıyor oyun beni boşuna witcher 3'ü 3 kez bitirmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom