Bazı özel durumlar dışında geçemiyorsun açık liseye(engel, milli sporcu,evlilik vs).Geçme de zaten.Şuanda 10. Sinıfım açık lise başvuruları varmı ve acim lisede zorunlu dersler neler ve sınavları nerede oluyoruz
açık liseye geçemezsin artık öyle bir düzenleme getirmişler ki o okula zorla geleceksin. Edebiyat matematik zaten kesin zorunlu edebiyattan kaldın mı sorumlu olarak geçiyorsun ve kredi sistemi var bildiğin gibi o kredileri toplayarak sınıf geçiyorsun bir nevi. Sınavları internet üzerinden veya okula gelerek oluyorsun diye biliyorumŞuanda 10. Sinıfım açık lise başvuruları varmı ve acim lisede zorunlu dersler neler ve sınavları nerede oluyoruz
dünyanin en boktan sistemlerinden biri, ulan bir kişi okulda ders calismak istemeyebilir veyahut evde ders calisirken daha verimli olabilir ters baktigimizda ise egitim sisteminin sikintisinin %80 i sinif kapasitesinin 40 kisi olmasi bununda arkasinda tabii ki acik lise ozel durumlari var, bir kisi lise diplomasi icin lise okuyorsa ona yol verilmeli bosu bosuna siniflari doldurup egitim kalitesini dusuruyorlar allah belalarini versin bu sistemi destekleyenlerinBazı özel durumlar dışında geçemiyorsun açık liseye(engel, milli sporcu,evlilik vs).Geçme de zaten.
Knk sağlık raporu çıkarsam geçebilir miyim gerçekten sınıftan bıktım 2 kere okul değiştirdim yok olmuyor bulamıyorum doğru yeri okula sabah 7.30 da evden cikiyorum akşam 5 de evde oluyorum çok yoruluyorum derslerire anlamıyorumBazı özel durumlar dışında geçemiyorsun açık liseye(engel, milli sporcu,evlilik vs).Geçme de zaten.
ben torpille oldum kuran kursuna kayıt yaptırıyorsun sana bi belge veriyorlar kuran kursunda okuyosun diye onuda halk eğitime veriyosun kaydını yapıyolar yoksa başka türlü yok diye biliyorum eğer fazla rahatsızlığın yoksaŞuanda 10. Sinıfım açık lise başvuruları varmı ve acim lisede zorunlu dersler neler ve sınavları nerede oluyoruz
ınternet uzerınden sınav kalmadı dıye bılıyorum yanlısım varsa bılen arkadaslar duzeltsın benıaçık liseye geçemezsin artık öyle bir düzenleme getirmişler ki o okula zorla geleceksin. Edebiyat matematik zaten kesin zorunlu edebiyattan kaldın mı sorumlu olarak geçiyorsun ve kredi sistemi var bildiğin gibi o kredileri toplayarak sınıf geçiyorsun bir nevi. Sınavları internet üzerinden veya okula gelerek oluyorsun diye biliyorum
Hafızlık kursuna gidince oluyor diye biliyorumŞuanda 10. Sinıfım açık lise başvuruları varmı ve acim lisede zorunlu dersler neler ve sınavları nerede oluyoruz
Yat uyu kardeşim, kim ne diyecek. En fazla ne olabilir ki ? Sınavlardan geçtiğin sürece derste uyu. Müdüre yollarlarsa, hocam okuldan sonra sanayide çalışıyorum falan dersin, halinden anlarlar.Knk sağlık raporu çıkarsam geçebilir miyim gerçekten sınıftan bıktım 2 kere okul değiştirdim yok olmuyor bulamıyorum doğru yeri okula sabah 7.30 da evden cikiyorum akşam 5 de evde oluyorum çok yoruluyorum derslerire anlamıyorum
Hangi kuran kursu kanka yatılı olmayanben torpille oldum kuran kursuna kayıt yaptırıyorsun sana bi belge veriyorlar kuran kursunda okuyosun diye onuda halk eğitime veriyosun kaydını yapıyolar yoksa başka türlü yok diye biliyorum eğer fazla rahatsızlığın yoksa
Çok istiyorum bı yerde çalışmak ama babam zamanında okumamış beni okutmak istiyor onu kiramak istemiyorum tek yok açım.lise. geçmekti yat uyu demissinde kanka insanım bende 8 saat 8-9 saat aralıksız nasıl uyuyayımYat uyu kardeşim, kim ne diyecek. En fazla ne olabilir ki ? Sınavlardan geçtiğin sürece derste uyu. Müdüre yollarlarsa, hocam okuldan sonra sanayide çalışıyorum falan dersin, halinden anlarlar.
Okulu kaldıramıyorsan, bırak gir sanayiye. Yeteneğine göre al haftalık 1.5 - 3k bak hayatına.
Bana saçma bir bahane geldi sabah5de uyanıp 50km yol gidiyorum staj için eve 8 9 gebi varıyorum üstüne sporada gidiyorum haftada 3gün +2günde okul var 7de uyaniyom 7de evde oluyorum buna ramen okuyorum bence okumamak için bahane buKnk sağlık raporu çıkarsam geçebilir miyim gerçekten sınıftan bıktım 2 kere okul değiştirdim yok olmuyor bulamıyorum doğru yeri okula sabah 7.30 da evden cikiyorum akşam 5 de evde oluyorum çok yoruluyorum derslerire anlamıyorum
herkesin bünyesi senin gibi güçlü değil ve okukda derslere odaklanamiyorum ne öğreniyorum sam. İnatnetten evde calisa çalışaBana saçma bir bahane geldi sabah5de uyanıp 50km yol gidiyorum staj için eve 8 9 gebi varıyorum üstüne sporada gidiyorum haftada 3gün +2günde okul var 7de uyaniyom 7de evde oluyorum buna ramen okuyorum bence okumamak için bahane bu
yakınında nerede var ona bakıcaksın zaten o belgeyi aldıktan sonra bırakır gitmessin istersenHangi kuran kursu kanka yatılı olmayan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok istiyorum bı yerde çalışmak ama babam zamanında okumamış beni okutmak istiyor onu kiramak istemiyorum tek yok açım.lise. geçmekti yat uyu demissinde kanka insanım bende 8 saat 8-9 saat aralıksız nasıl uyuyayım