Neler Yeni

Açık lise kayıtları ne zaman ?

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şems
Merhabalar arkadaşlar ben 12. Sınıf oldum açığa geçme kararı aldım fakat okul açılmadan geçersem iyi olur staja gitmek istemiyorum acaba kayıtlar ne zaman olur ?

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Merhabalar arkadaşlar ben 12. Sınıf oldum açığa geçme kararı aldım fakat okul açılmadan geçersem iyi olur staja gitmek istemiyorum acaba kayıtlar ne zaman olur ?
yanlışım olmazsa eger eylülde başlıyacak

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Eylül’ün ılk haftası ıse sıkıntı yok.
burda eylül ayında yapılacagı yazıyor ama tam olarak tarih verilmemiş bu arada açık liseye geçiceksen bu sayfayı takip et tüm haberleri burdan hızlıca alabilirsin
1689614256224.png

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Bende meslek lisesindeyim arkadaşım da seninle aynı şeyi yapacaktı açığa geçme zamanı Eylül de mi ne olduğu için staj yapmak zorunda kaldı bu yaz yapıyor yani

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şems
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende meslek lisesindeyim arkadaşım da seninle aynı şeyi yapacaktı açığa geçme zamanı Eylül de mi ne olduğu için staj yapmak zorunda kaldı bu yaz yapıyor yani
Benim staj yaz degıl eylulde okul başladığı gıbı

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
aslında 3. dönem kayıtları vardı haziranda ona kayıt olsa daha iyi olabilirdi eger bi bilginiz yoksa 3. dönemi erken dönem olarak anlayabilirsiniz

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Top Bottom