yanlışım olmazsa eger eylülde başlıyacakMerhabalar arkadaşlar ben 12. Sınıf oldum açığa geçme kararı aldım fakat okul açılmadan geçersem iyi olur staja gitmek istemiyorum acaba kayıtlar ne zaman olur ?
Eylül’ün ılk haftası ıse sıkıntı yok.yanlışım olmazsa eger eylülde başlıyacak
burda eylül ayında yapılacagı yazıyor ama tam olarak tarih verilmemiş bu arada açık liseye geçiceksen bu sayfayı takip et tüm haberleri burdan hızlıca alabilirsinEylül’ün ılk haftası ıse sıkıntı yok.
Bende meslek lisesindeyim arkadaşım da seninle aynı şeyi yapacaktı açığa geçme zamanı Eylül de mi ne olduğu için staj yapmak zorunda kaldı bu yaz yapıyor yaniMerhabalar arkadaşlar ben 12. Sınıf oldum açığa geçme kararı aldım fakat okul açılmadan geçersem iyi olur staja gitmek istemiyorum acaba kayıtlar ne zaman olur ?
Benim staj yaz degıl eylulde okul başladığı gıbıBende meslek lisesindeyim arkadaşım da seninle aynı şeyi yapacaktı açığa geçme zamanı Eylül de mi ne olduğu için staj yapmak zorunda kaldı bu yaz yapıyor yani
aslında 3. dönem kayıtları vardı haziranda ona kayıt olsa daha iyi olabilirdi eger bi bilginiz yoksa 3. dönemi erken dönem olarak anlayabilirsinizBende meslek lisesindeyim arkadaşım da seninle aynı şeyi yapacaktı açığa geçme zamanı Eylül de mi ne olduğu için staj yapmak zorunda kaldı bu yaz yapıyor yani
Hee o zaman Eylül de diye biliyorumBenim staj yaz degıl eylulde okul başladığı gıbı