Neler Yeni

Açık lisenin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
10. sınıftayım. Bu açık lise muhabbetini çok duyuyorum. Derslerim ne çok iyi ne çok kötü, orta.
Şu anlık böyle bir düşüncem yok. Sadece bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum.
Hangi durumda geçilmeli? Geçmenin bana yararı, zararı ne olur?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
10. sınıftayım. Bu açık lise muhabbetini çok duyuyorum. Derslerim ne çok iyi ne çok kötü, orta.
Şu anlık böyle bir düşüncem yok. Sadece bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum.
çok nitelikli bir lisede okumuyorsan bir dezavantajı yok kendin ders çalışabilirsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kerem Baysal
Valla bir akrabam 10`da geçti açığa . Şuan üni okuyor bilişim teknojolirinde. Gayet te başarılı. Aynı Senin ve çoğu forumdaki kişi gibi gitme isteği olan kişilerin de olduğu gibi inat etti ilk başta teyzem falan izin vermedi ama sonradan gayet güzel ilerledi alanında.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Geçersen istersen ders çalışırsın istersen çalışmazsın. Avantajı zorunlu okula gitme falan yok. Dezavantajı zorunlu ders de görmediğinden kendini zorlayarak evde çalışman lazım. Başka şeyler de vardır ama temel bunlar.

Rulep

80+ Gold
çalışma disiplinin yoksa baştan kaybedersin ve bence okul güzel arkadaş ortamı kızlar falan sosyal oluyorsun iyi oluyor 10 da falan bırakma liseyi yaşa bence 12 de bırakılabilir

NespaY

80+ Silver
Zamanı geldiğinde eğer anadolu lisesi veya fen lisesinde okumuyorsan 12.sınıfta üniversite sınavına çalışman için açık lise mükemmel bir tercih çünkü meslek liselerinde 12.sınıfta hiçbir şey yaptırdıkları yok, Açık liseye geçersen zaman olacağı için evde veya dershaneye gitmen daha mantıklı oluyor.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çalışma disiplinin yoksa baştan kaybedersin ve bence okul güzel arkadaş ortamı kızlar falan sosyal oluyorsun iyi oluyor bence 10 da falan bırakma liseyi yaşa bence 12 de bırakılabilir
Yok hocam bu zamanda bırakmam sadece bu konuyu öğrenmek istedim
düzgün bir çalışma programım da yok
Valla bir akrabam 10`da geçti açığa . Şuan üni okuyor bilişim teknojolirinde. Gayet te başarılı. Aynı Senin ve çoğu forumdaki kişi gibi gitme isteği olan kişilerin de olduğu gibi inat etti ilk başta teyzem falan izin vermedi ama sonradan gayet güzel ilerledi alanında.
Ben gitmeyi istemedim sadece ne olduğunu sordum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,969
İsim
Mert Can Ergün
eskiden kredi 192 di galiba 192 yi yapan mezun oluyordu şimdi düşürdüler krediyi sınavları kazanman için iyi çalışman gerek verdikleri kitaplardan önemli kısımları okuyup çözmek sınavda 3 dersten kalırsan o dersten muaf oluyorsun o ders karşına çıkmıyor sınavda 45 kredi alman gerekiyor şimdi nasıl bilmiyorum kredi işini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,360
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom