Açık liseye gecebiliyormuyuz

Notrexa

80+
Reaksiyon skoru
32
Herkes farklı bişey diyor kimi geçme şartları çok zor bazilari çok kolay diyor yardımcı olabilir misiniz hangi şartlarda açığa gecebiliyoruz yada açık liseye gecebiliyormuyuz direk ben başka biyerde çalışıyorum okula gitme şansım pek yok ondan açık liseye geçmek istiyorum ama geçmek çok zor diyorlar yardımcı olursanız sevinirim nasıl gecebilirim yada hangi yollarla

en yakın halk eğitim merkezine git, oradan detaylı bilgi verirler

Daha kayıtlar başlamadı diye biliyorum başlarsada halk eğitim merkezine git arkadaşın dediği gibi mesleki eğitimde olur

Daha kayıtlar başlamadı diye biliyorum başlarsada halk eğitim merkezine git arkadaşın dediği gibi mesleki eğitimde olur
oluyomu yani gecebilirmiyim arkadasim gecmek cok zor demistide bana kafsm karisti baya hic bu yil yada gecen yil acik ogretime gecen varmi

yalnız sınıfta kaldıysan geçebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalmadıysan unut
Evet 2 yıl sınıfta kalman lazım orada da mesleki eğitim merkezine falan gidiyorsun diye biliyorum açığa geçmek nasıl bilmiyorum önceden bir evrakla geçiliyordu keşke bende gecseydim

Hafızlık belgesi alarak geçebiliyorsun sanırım. Onuda parayla halledebilirsin.

Hafızlık belgesi alarak geçebiliyorsun sanırım. Onuda parayla halledebilirsin.
O nasil oluyor anlamadim gercekmi oyle gecilebiliyormu

Evet 2 yıl sınıfta kalman lazım orada da mesleki eğitim merkezine falan gidiyorsun diye biliyorum açığa geçmek nasıl bilmiyorum önceden bir evrakla geçiliyordu keşke bende gecseydim
Açığa gecmem gerekiyor galiba kayit vakitleri felan oluyormus

O nasil oluyor anlamadim gercekmi oyle gecilebiliyormu

Açığa gecmem gerekiyor galiba kayit vakitleri felan oluyormus
İnternetten araştırsan daha iyi olur. Ama öyle olabiliyor sanırım evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,481
Üyeler
183,579
Son üye
Ozkan3D.desing
Geri