SIR_INDO_SCARF
80+ Silver
O zaman devamsızlık yapmayın.devamsızlığım çok ondan geçmek istiyordum
O zaman devamsızlık yapmayın.devamsızlığım çok ondan geçmek istiyordum
hmm. Müdürle konuşmayı denedin mi ailen ile ?32 gün özürlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağlık problemleri haftaya beyin mr'ı çektirmeye gidiyorum hatta
O zaman diyecek bir şeyim yok. Ama yinede heyet raporu ile sıkıntı yaşatmıyorlar.32 gün özürlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağlık problemleri haftaya beyin mr'ı çektirmeye gidiyorum hatta
Heyet raporu ile bu süre 30'un üstüne çıkabiliyor. Konu sahibinin sorusuna gelirsek açıköğretime geçişler ise bu dönem için maalesef ki sona erdi. Bir sonraki dönemde geçebilirsiniz ancak. Okuldan tasdik belgesi alarak vesikalık fotoğrafınızla beraber halk eğitim merkezine gitmeniz gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun ve geçmiş olsun.Kanka kalıyorsun toplam 30+ olunca %100 sınıfta kalıyorsun gene müdürle konuşun amcam öğretmen oradan biliyorum
Anlamadın mı?Heyet raporu ile bu süre 30'un üstüne çıkabiliyor. Konu sahibinin sorusuna gelirsek açıköğretime geçişler ise bu dönem için maalesef ki sona erdi. Bir sonraki dönemde geçebilirsiniz ancak. Okuldan tasdik belgesi alarak vesikalık fotoğrafınızla beraber halk eğitim merkezine gitmeniz gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun ve geçmiş olsun.
Sanırım siz de beni anlamadınız. Hastaneden heyet raporu alındığı takdirde 60 gün devamsızlık hakkı bulunuyor. İlgili yönetmelik maddesi;Anlamadın mı?
Çocuğun devamsızlığı 32 gün heyet raporu alsa ne yazacak 30 olunca kalıyorsun zaten
Okulun idaresi ile konuşman başvuru atman gerekaçığa geçmek istiyorum nasıl geçerim ne yapmam gerek ?
Bizim okulda annenle veya babanla müdürle konuşursan siliyorlar devamsızlığı bence rapora falan gerek yok annen veya baban ile müdür ile konuşun silecektir devamsızlığınıaçığa geçmek istiyorum nasıl geçerim ne yapmam gerek ?
devamsizlik silinmez sadece özürsüz devamsızlık izinliye çevrilir yani gene aynısı olurBizim okulda annenle veya babanla müdürle konuşursan siliyorlar devamsızlığı bence rapora falan gerek yok annen veya baban ile müdür ile konuşun silecektir devamsızlığını
siliyorlardevamsizlik silinmez sadece özürsüz devamsızlık izinliye çevrilir yani gene aynısı olur