Açık Liseye Geçebilir miyim?

Reaksiyon skoru
31
Merhaba, 11. Sınıf öğrencisiyim ve sınıfta kalıyorum, açığa geçebiliyor muyum veya geçmek için ne yapmam gerekiyor?

Merhaba, 11. Sınıf öğrencisiyim ve sınıfta kalıyorum, açığa geçebiliyor muyum veya geçmek için ne yapmam gerekiyor?
Artık sene başında gelen sistemle beraber ya sınıfta kalman ya okuldan uzun süre uzak duracak şekilde sakatlanman bu tarz şeylerde geçilebiliyor eğer şuanda kalırsanız açığa geçebilirsiniz
Ancak şunuda belirtiyim açığa geçmesi kolay sonrası büyük bir çoğunlukla psikolojiye dayanıyor herhangi bir işyerinde falan çalışmayacaksanız eğer geçmenizi tavsiye etmem sadece evde oturursanız bir yerden sonra psikolojik olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz (hocalarım bana öyle söylemişlerdi bu sene sonuyla beraber 12. sınıfı bitiriyorum bende )

Artık sene başında gelen sistemle beraber ya sınıfta kalman ya okuldan uzun süre uzak duracak şekilde sakatlanman bu tarz şeylerde geçilebiliyor eğer şuanda kalırsanız açığa geçebilirsiniz
Teşekkürler, yüksek ihtimalle kalıyorum zaten açığa geçebildigimi öğrenmek iyi oldu. Bazı yerlerde orgun eğitim hakkını kaybetmem vb şeyler yazıyordu, sağ olun. Calisacagim o yüzden pek psikolojik bir durum yaşamam diye düşünüyorum, hem okul beni psikolojik olarak daha fazla yoruyor…

Teşekkürler, yüksek ihtimalle kalıyorum zaten açığa geçebildigimi öğrenmek iyi oldu. Bazı yerlerde orgun eğitim hakkını kaybetmem vb şeyler yazıyordu, sağ olun.
Tabi haber sayfalarına yada milli eğitimin kendi sitesinden falan araştırmanız daha iyi olur benim edindiğim son bilgi bu yöndeydi

Geri