Neler Yeni

Açık öğretime geçmek istiyorum önerileriniz var mı?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Ahmet Deniz
merhablar 12. sınıfın basında açık liseye geçmek istiyorum ama bu konu hakkında çok bir bilgim yok. okul kredi vs bir şeyler veriyormus onu anlamadım sınavlara nasıl giriyoruz normal karne sistemi mi var bize onile ders veriyorlar mı bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muhammet sait durmuş
merhablar 12. sınıfın basında açık liseye geçmek istiyorum ama bu konu hakkında çok bir bilgim yok. okul kredi vs bir şeyler veriyormus onu anlamadım sınavlara nasıl giriyoruz normal karne sistemi mi var bize onile ders veriyorlar mı bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim
gerçekten çalışçaksan geç
tavsiye derim
ama bi kursa gitmen gerek kesin
eğer zaten kendine güvenmiyosan geçme
ilk dönem fül çalış sonra test çözerek deneme yaparak belki ilk 10 k ya girersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yt den bak o diğer şeyleri

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Ahmet Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gerçekten çalışçaksan geç
tavsiye derim
ama bi kursa gitmen gerek kesin
eğer zaten kendine güvenmiyosan geçme
ilk dönem fül çalış sonra test çözerek deneme yaparak belki ilk 10 k ya girersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yt den bak o diğer şeyleri
dershanye gidiyorum ve açığa geçecem kendimi tabi güveniyorum sadece merak ettiklerim var yardım ederseniz sevinirim

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
dershanye gidiyorum ve açığa geçecem kendimi tabi güveniyorum sadece merak ettiklerim var yardım ederseniz sevinirim
Dostum açık öğretim yotube kanalında her şeyi anlatıyorlar yamlış bir yönlendirme yapamayayım

Top Bottom