Handle
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 274
- İsim
- Atakan AKTAŞ
Kckwmflw yazık kafana 2 sene önceki olgunluğumla şuanki bir mi sence bir insan 2 yılda kendini ne kadar geliştirip değişebilir biliyor musun dicemde kendine vuku bulmadan nasıl bilicen iki yıl önce bize yıllardır alışveriş yaptığımız markaların müslümana zulm edenlerin elinde olduğunu söyleyen olsaydı daha evvel boykot ederdim lakin sende aklını kullanma yeteneği olamdığından o kadar insanın anlatmadına rağmen anlamıyorsun demek ki sorum sendeTüm forum kfc yedi diye amip mi oldu OSIUGDFLUISYGFLISUDGF aşşırı gülünçüsünüz. Hocam peki bir şey sorucam 2024'ten önce yediğim burgerler günah mı? Arkadaş 2024'ten önce iphone kullnıyormuş o yüzden soruyorum.
Bir şey daha buldum bunu da size sormam lazım çünkü siz belirliyorsunuz sanırım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ek olarak bi ara çakma Apple Watch kullanmaya yeltenmişsiniz. Bu da merdiven altı + 2024'ten önce olduğu için kullanımı caiz mi?
Alıntıyı görüntüle
Bu sorularımın cevabını siz değerli hocamızdan aldıktan sonra rahat rahat uyuyabilirim. Amipmiş
ikincisi boykot 2024 de başladı diye bişey yok bu zulüm 50 yıldır var zaten bilen kullanmayan bundan 20 yıl öncede vardı sorunun cevabı şu eğer o zaman aklı seliminş kullanama rağmen o haburgeri zı*kımlandıysan evet günah ayrıca burger yemek neden günah olsun git yerli marka tercih et yada evde kendin yap bunu benim belirlediğimi de kim söyledi
"aklı selimini kullanma yeteniğine sahip her insan evladı" bunu anlayabilir sorduğuna sende yok o yüzden zahmet edip anlattım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteni belli ettiğin bi abesle iştigal daha çakma Apple watcha yeltenmişimde 2024 den önce olduğu için caizmiymişTüm forum kfc yedi diye amip mi oldu OSIUGDFLUISYGFLISUDGF aşşırı gülünçüsünüz. Hocam peki bir şey sorucam 2024'ten önce yediğim burgerler günah mı? Arkadaş 2024'ten önce iphone kullnıyormuş o yüzden soruyorum.
Bir şey daha buldum bunu da size sormam lazım çünkü siz belirliyorsunuz sanırım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ek olarak bi ara çakma Apple Watch kullanmaya yeltenmişsiniz. Bu da merdiven altı + 2024'ten önce olduğu için kullanımı caiz mi?
Alıntıyı görüntüle
Bu sorularımın cevabını siz değerli hocamızdan aldıktan sonra rahat rahat uyuyabilirim. Amipmiş
Kflemföwşlge
Yav ne alakası var nerden tutsan elde kalıyor çin malı olduğunu kendi söyleyip applemış gibi lanse etmeye çalışıyorsun bide caiz mi diyorsun şuan olsa bile ne fark edicek çakma ürün zaten ne idiğü belirsiz senin ayağınla vurduğun toptan kıçına geçirdiğin donun lastiğine kadar hepsi ordan geliyor zaten ne anlatıyorsun sen biz elimizde olupta Yahudinin malını almamaya çalışacağımız mallardan bahsediyoruz aklı beş karış havada tellakisi nakıs mahlukat
Son düzenleme: